woensdag 16 september 2020

White wash lak gamma

Vind white wash als je nu zoekt. De grootste collectie parfums vind je hier! Parfums tegen de laagste prijzen. GAMMA vloerlak whitewash zijdeglans liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is.

Wijzonol lak transparant whitewash hoogglans 7ml is een transparante, UV-bestendige hoogglans lakverf, met een buitenduurzaamheid tot jaar. Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. GAMMA binnenbeits transparant whitewash zijdeglans 7ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Blanke lak geeft de gewenste bescherming aan het hout, maar het zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur behouden blijft. Wil je steigerhouten meubels beschermen, dan vind je bij GAMMA speciale steigerhoutbeits.


Foto’s gemaakt van de trap en terug gegaan naar de Gamma op een zaterdag. Hier konden ze niet veel voor me doen. Eerst werd in natuurlijk uitgehoord of wel alle lak eraf was, had ik de trap goed ontvet, had ik tussen de verflagen geschuurd enz.


Ik begrijp de vragen wel maar ik voel me hierdoor wel nogal ‘laag’.

Met een white wash verf brengt u een trendy witte waas aan op hout, waarbij de houtnerf goed te zien blijft. White wash verf , lees hier wat je ermee kan- Verfklussen. De Rambo interieur lak zijdeglans white wash transparant 2ml is een verfraaiende transparante interieurlak. De lak zorgt voor een mooie afwerking van bijvoorbeeld meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen.


Door de Dual Binder technologie is de lak kras- en slijtvast. Daarnaast is de lak eenvoudig aan te brengen, droogt het snel en is het. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken.


Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White. Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Hoe breng je een wash aan?


Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water.


De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. De lak op waterbasis droogt snel, is reukarm en is makkelijk aan te brengen. Lees het hele bericht over white wash.


Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven.

Zelf heb ik ook een white wash vloer gehad. De oplossing is heel simpel, de olie laag afwerken met lak en het onderhoudsprobleem is opgelost en de levensduur wordt aanzienlijk verlengt. Een met olie afgewerkte houten die je kunt lakken? White Wash verf en verftechniek Sloophout, steigerhout, het is mooi hout waar de leukste meubels in te krijgen zijn. Ook is het ontzettend leuk om op een rommelmarkt of bij de tweedehands (kringloop)winkeltjes een oud meubeltje te kopen en die op te knappen.


White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en landelijke uitstraling kunt geven. Met White Wash brengt u een witte waas aan op het hout waarbij de houtnerf geaccentueerd wordt. Beits, oliën en vernis kopen bij GAMMA. Beitsen is in essentie het aanbrengen van een extra laag op hout die bescherming biedt tegen vocht en groene aanslag. Breng de wash aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg de overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Ook de mate van verdunning bepaalt het effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts