woensdag 2 september 2020

Wereldkaart groot

Op zoek naar een Wereldkaart? Groot assortiment, div uitvoeringen en snelle levering. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bijvoorbeeld een wereldkaart op canvas, hout, aluminium, poster of plexiglas. Met een grote wereldkaart heb je een echte eyecatcher in je interieur.


We tonen hieronder een selectie van onze grote wereldkaarten , onder andere ons populaire wereldkaartbehang, maar al onze wereldkaarten zijn op groot formaat te bestellen! Deze grote wereldkaarten kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden. De versie uitgevoerd op vrachtwagenzeil is echter de meest gebruikelijke.


De Grote Wereldkaarten zijn ook digitaal verkrijgbaar, uitsnedes of andere formaten zijn ook mogelijk.

Daarmee kun je op muurbreedte genieten van de grootsheid van onze aarde. Bestel dan het wereldkaart fotobehang. De wereld inspireert jou, mij en kunstenaars. Kies eens voor een kunstdruk, waarbij de werelddelen zijn ingekleurd met bloemen of mensen. Een webshop die je wel meer dan UNIEKE wereldkaarten , maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten.


Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends. De Scratch Map is een mooie wereldkaart van posterformaat, waarbij je landen waar je een keer geweest bent kunt wegkrassen. Voor de meest indrukwekkende wereldkaarten ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk hele grote posters te koop!


Een grote wereldkaart kan van een saaie witte muur een echte blikvanger maken. Het grootste formaat poster dat wij aanbieden is 1bij 1cm. Wil je het liefst zo groot mogelijk? Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit ons grote assortiment. Wil jij jouw wereldkaart schilderij groot of wil je hele muur behangen met een wereldkaart ? Ook dit kan op Wereldkaarten.


Je leest er meer over op onze speciale pagina: grote wereldkaart. Een canvas wereldkaart wordt ook wel een schilderij wereldkaart genoemd.

Wereldkaart poster Extra groot formaat-140x100cm-Multi color -Wanddecoratie. De kleuren van deze wereldkaart knallen jouw interieur in. Bij ons koop je je wereldkaart groot formaat online!


Kies dan voor de grote wereldkaart als behang. Poster in extra-large formaat gedrukt (100x140cm.) op kwalitatief. Beplak jouw wand met alle delen van de wereld.


Deze houten wereldkaarten zijn te bestellen in modellen, CLASSIC en PANORAMA en afmetingen. Verder kunt u kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag. Zo kunt u de wereldkaart zelf personaliseren met subtiele pinpoints magneten.


Of droom je ervan om te reizen? Dan is dit echt iets voor jou. Wij leveren ver­schil­lende soorten kaarten van Neder­lan Europa, de wereld en onze leuke kinderkaarten!


Is al opgerold en klaar om mee te nemen, vandaar de slechte foto’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts