donderdag 24 september 2020

Zonnescreens buiten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten gehouden.


Dit is belangrijk om het verkleuren van meubilair en stoffering te voorkomen en handig bij het werken met een beeldscherm of kijken naar de TV. U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen- zonwering, en nog veel meer.

Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens ) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Een zonnescreen is verticale zonwering, in de vorm van een doek, die vlak naast het raam uitrolt en daarbij de volledige afmeting van het raam inneemt.


Je kan het zowel aan de binnen- als buitenkant van het raam plaatsen, maar meestal kiest men voor zonnescreens buiten. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. Zonnescreens voor buiten houden nieuwsgierige blikken tegen, dus je privacy is gegarandeerd.


Dat maakt elektrische screens tot een populaire vorm van verticale zonwering voor vertrekken aan de straatkant en voor badkamers.

De perfecte zonwering dus. Het doek van een zonnescreen reflecteert zonnestralen, is bestand tegen weersinvloeden én is vuilafstotend. Een bijkomend voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kijken. Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm.


Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van. Een screen houdt nooit al het zonlicht tegen (max. ). Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal. Verticale zonwering zijn screens die je kan gebruiken om de hitte van de zon buiten te weren maar wel nog zonlicht binnen te krijgen.


Deze esthetische vorm van zonnewering wordt ook op maat gemaakt en kan je aanpassen. Zo kan je ervoor kiezen om 1 verduisterende screens te gebruiken. U gaat nu een gat door de muur boren voor de bediening van de screen. De grootte van het gat is afhankelijk van het type bediening.


U boort dit gat aan de kant waar de bediening komt.

Boor altijd van buiten naar binnen, zodat het gat op de juiste plaats uitkomt. Gemiddeld houden zonnescreens maximaal van het zonlicht tegen, afhankelijk van het type scherm. Hierbij geldt: hoe beter de zonwering, hoe slechter het zicht naar buiten. U hebt de keuze tussen screens voor binnen of voor buiten.


Screens voor binnen of buiten ? De vlakhangende zonwerende stof van screens zorgt voor een optimale filtering van zonlicht en warmte bij ramen en terrasoverkappingen. Bijkomend voordeel is dat je overdag gewoon naar buiten kan blijven kijken. Onze sunscreens kunnen in iedere gewenste breedte en hoogte op maat gemaakt worden. Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten.


Deze zonnescreens worden geleverd met glasvezeldoek dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten altijd mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot gefilterd. Zo houd je het licht leven maar verminder je de hitte in huis! Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Er steken daardoor geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.


Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit. Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten.


Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts