woensdag 23 september 2020

Woca onderhoudsolie wit

Bij ons de scherpste prijzen en beste service! Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop. Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger.


Woca onderhouds olie is in naturel, wit , extra wit , grijs, bruin en zwart verkrijgbaar. Voor een optimaal resultaat, de vloer eerst reinigen met Woca intensief reiniger , hiermee verwijdert u eerst al het vuil van uw vloer. Woca Onderhoudsolie Wit herstelt de beschermlaag van uw Wit geoliede vloer.


Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden met onderhoudsolie. Woca Natuurzeep Wit wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle Wit geoliede hout oppervlakken in huis. Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen.


Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. De woca onderhoudsolie extra wit bevat een overdosis aan wit pigment, en zal u vloer dan ook voorzien van een extra witte laag. WOCA Onderhoudsolie WIT , Dit product is voor olievloeren.


Woca Natuurzeep Wit zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de porien van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. U kunt Woca Natuurzeep Wit in combinatie met water aanbrengen met een woca swepmop. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen.


Woca onderhoudsolie wit

Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. Onderhoudsolie naturel voor geoliede houten vloeren voorziet uw geoliede houten vloer tot keer per jaar van een nieuwe witte olielaag kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen. Onderhoudsolie kan worden gebruikt om alle geoliede houten oppervlakken op te frissen en te onderhouden en is bijzonder geschikt voor het regelmatig onderhoud van geoliede houten vloeren.


Temperatuur van product, ruimte en vloer moet tussen 15°C-35°C bedragen. Zorg steeds voor een goede ventilatie tijdens het aanbrengen en het uitharden. Woca (voorheen Trip Trap) onderhoudsolie is bedoeld voor het verzorgen en onderhouden van uw geoliede houten vloer. De vloerverzorging van Woca gebeurt in combinatie met een witte pad.


Masseer de onderhoudsolie met een schone, droge witte pad egaal in het hout. Gebruik bij grote oppervlakken een boenmachine. Wrijf de vloer volledig droog met katoenen doeken. Pas na vier uur weer belopen. De vloer uur niet met water in aanraking laten komen.


Behandel de vloer (na minstens uur) met WOCA zeep om inlopen van vuil te voorkomen. Deze onderhoudsolie heeft extra wit pigment. Met WOCA olie wordt uw houten vloer wordt mooier in de loop der jaren.


Woca onderhoudsolie wit

Wij hebben een Een compleet assortiment aan producten voor het beste onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts