donderdag 3 december 2020

Woonwinkel ulvenhout

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Grote collectie Goedkope Meubels en Banken.


Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt.

Ulvenhout Wooncenter Strijbeekseweg. U bent van harte welkom in onze woonwinkel. Als u doorgaat gaan we ervan uit dat u alle cookies op onze website graag. Wij hebben de leukste woonwinkels voor je op een rijtje gezet!


Je leest hier waar je naar toe moet om lekker te gaan woonwinkelen in Breda! Bij ons vindt u het grootste assortiment van de Benelux. Al ruim een halve eeuw zijn onze antiek-Hunters gespecialiseerd in het selecteren van oude bouwmaterialen en.


De leukste woonwinkels van Nederland. Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen.

Je vindt bij ons volop inspiratie in compleet ingerichte woon-, slaap- en kinderkamers. Lekker herkenbaar voor de ruimte bij je thuis. Ruim assortiment woonwinkel. Bent u op zoek naar meubelen en woonaccessoires van een goede kwaliteit, voordelig en betaalbaar? Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres!


Kom vandaag nog langs en ontdek de winkels en horecagelegenheden. Moss, een interieurwinkel met wisselend aanbod aan woonaccessoires, meubels, zowel nieuw als oud in verschillende interieurstijlen, en bloemen en planten. Wij maken zelf eiken meubelen en spuiten meubels in iedere gewenste kleur.


Woonwinkel met alles op gebied van Wonen Slapen Relaxen. Woongalerie de Hofstede is gevestigd in een authentieke graanschuur in het buitengebied van Chaam. In onze sfeervolle ambiance komt landelijk en sfeervol wonen. Van raamdecoratie, vloeren, behang en verf tot inspiratie en advies! Omdat het hier gaat om beurs- en showroommodellen profiteert u van een lage prijs en kunt u al snel uw boeken in een stijlvolle boekenkast opbergen!


ULVENHOUT wooncenter: mooi wonen, heerlijk slapen. Inrichten is het scheppen van sfeer. Goed advies en maatwerk geven elke ruimte in uw woning een eigen gezicht.


Zoek de beste folders van je favoriete winkels op Tiendeo! Na een druk uitverkoop weeken zijn wij vanaf nu gesloten.

Dankbaar voor alle mooie jaren met u als klant ! Van bankstellen, fauteuils, tafels en kasten tot ledikanten, matrassen, en accessoires als verlichting, vloerkleden en schilderijen. Tevens leveren wij maatwerk, zodat iedere klant tevreden kan worden gesteld! Hieronder ziet u welke relaxfauteuils wij nu in onze woonwinkel zeer voordelig aanbieden. Daarnaast verkopen veel zaken naast meubels ook verlichting en woonaccessoires, zoals schilderijen, kapstokken en spiegels. Meubelen in vele stijlen zoals landelijk, klassiek en modern.


Prachtige merken als Leolux, Topform en Bert Plantagie. Bastiaansen Wonen heeft alles te bieden op het gebied van wonen en slapen. U kunt ons aanbod direct bekijken en vervolgens een afspraak maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts