woensdag 2 december 2020

Woonboulevard kanaleneiland

Woonboulevard kanaleneiland

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen.


Woonboulevard kanaleneiland

Al jaar de laagste prijs van Nederland. Zoek naar bankstellen utrecht op de nieuwe KensaQ. De grootste woonboulevard van het Westen van Nederland heeft werkelijk alles op woongebied. Alle grote woonwinkels dicht bij elkaar.


Waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kom dus lekker een dagje woonwinkelen met het hele gezin. Want ook de kleintjes kunnen zich er vermaken. Deze website gebruikt cookies om het gebruik van onze website voor u gemakkelijk te maken. Wij gaan er vanuit dat u hiermee akkoord bent, maar als u dit niet wil dan.


Creëer sfeer in je woonkamer van zowel je huidige interieur als je nieuwe inrichting. Kijk voor de juiste tijden bij de woonwinkel van uw keuze. Veel winkels zijn iedere zondag open. Benieuwd of de winkel die u zoekt open is?


Zoek uw winkel op onze winkelpagina. Er komen dagelijks veel bezoekers om uitgebreid te winkelen en dat eventueel te combineren met het bezoeken van een restaurant. Zo heeft u hier op de meubelboulevard de mogelijkheid om bij de horecagelegenheid het Parkuys een hapje te eten. De woonboulevard is gelegen in de wijk Kanaleneiland , makkelijk te bereiken met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid. Ook kunt u de woonboulevard bereiken per bus.


Wij zijn bekend om onze overheerlijke italiaanse bollen en pizzastukken. Woonboulevard Utrecht biedt een ruim aanbod aan winkels op het gebied van wonen en interieur. Wij zijn gevestigd schuin tegeover IKEA in Kanaleneiland in Utrecht. U kunt bij ons de lekkerste lunch van Utrecht komen nuttigen.


Welkom op de website van La Piazza Basilico. Kaap de Goede Hooplaan 80. Naast adressen, telefoonnummers en contactgegevens zijn de openingstijden van de winkels op werkdagen, koopzondag en feestdagen opgenomen.


Woonboulevard kanaleneiland

Nabij een compleet winkelaanbod vindt u ons in een mooi groen park met een prachtig uitzicht. Hier parkeert u gratis uw auto en laat u zich verwennen door een allervriendelijkste bediening. Voor als je gaat verhuizen is deze boulevard natuurlijk altijd heel handig, maar ook op een verloren zondag kan je hier uren rondlopen. Wat je ook zoekt, je kan het bij de woonboulevard in Kanaleneiland vinden: een nieuwe bank, mooie gordijnen, laminaat of een geheel nieuwe interieur. Ook voor kasten is Haco de woonwinkel van Utrecht.


Of ontdek het juiste tv-meubel dat de stijl heeft van uw interieur. Ook in het hart van Nederland heeft Van den Heuvel Verlichting een vestiging. Behalve in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen en Cruquius staan wij ook in de Domstad Utrecht voor je klaar met een bijzonder assortiment lampen en verlichting.


Woonboulevard kanaleneiland

Van meubels tot vloeren, droomkeukens of badkamers, van verlichting tot kunst en decoratie. Woonshoppen doe je bij Villa ArenA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts