woensdag 2 december 2020

White wash kleuren

Vind white wash als je nu zoekt. Bestel de Gamma 3- White Wash bij Kleurenwaaier. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling.


Hoe meer lagen u aanbrengt des te lichter. Jan des Bouvrie Kleurenwaaier.

Alle kleuren was vind je hier:. Ook andere kleuren lenen zich voor deze techniek, met een grijstint of taupe kleur kun je hout of riet bijvoorbeeld vergrijzen. Lees het hele bericht over white wash. Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven.


Als je ervoor kiest het rigoureus aan te pakken, heb je wel meer keuze in je creativiteit. Vanaf een schone ondergrond ben je vrij om te doen wat je wilt. Een goede oplossing om een white wash verf effect te krijgen is krijtverf.

Dit is in verschillende kleuren te krijgen, dus ben je niet alleen gebonden aan een wit effect. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White.


Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Bespaar jezelf eerst maar de Euro om white wash te kopen. Met een proefpotje van 1ml Annie Sloan Chalk Paint kan je alle kleuren White Wash maken dus ook Blue Wash of iedere andere kleur. Wat je doet je koopt een bakje bij de Action en mengt de verf met water.


Wij adviseren 4tot 5ml met 1gram verf. Goed roeren en je bent klaar. Whitewash specialist is dé specialist op het gebied van whitewash verf, greywash verf en colourwash producten. Met witte krijtverf creëer je zo dus een whitewash effect.


U baande zich een weg door alle mogelijkheden in de wereld van white wash. White wash doe het zelf: in stappen naar die trendy witte waas! Enkel het aanbrengen zelf rest nog. Een klusje dat gemakkelijk geklaard kan worden via onze white wash doe-het-zelf handleiding! Op bovenstaande foto links willen we u laten zien dat het dus geen whitewash hoeft te zijn.


Deze kast is afgewerkt meet een combinatie van Paris Grey en Old White waar een wash van is gemaakt. Kies voor een subtiele kleur als whitewash of greywash.

Wil je meer kleur aanbrengen? Kies dan trendy kleur uit onze andere kleuren beits. Het betreft een beits op waterbasis. Met een wash accentueer je de houtnerf op onbehandeld hout en je geeft meubels een trendy en decoratieve afwerking. Door een wash aan te brengen bescherm je de meubels.


Na uur droging wordt deze beschermt met parketlak en ja met een matte lak! De lakken van tegenwoordig glimmen niet! Je hebt dan een vloer die licht is van kleur en makkelijk te onderhouden is. Ook riet kun je vergrijzen met een wash van krijtverf.


Wij werken voor het vergrijzen van riet graag met de kleur Taupe (085). Ook de combinatie Cley en Linen (145) doet het goed op rieten manden. Tip: alle genoemde kleuren krijtverf staan onderaan de pagina.


Dimma: halftransparant white wash verf (ook in andere kleuren zoals grey wash ) Dimma betekent mist, nevel in het Zweeds: halftransparante matte white wash verf geschikt voor buiten en binnen. Geeft een waas ( white wash ) over het hout maar u blijft het hout er doorheen zien. Op onbehandeld hout is het aan te bevelen om lagen aan te brengen, op hout in goede staat volstaan lagen.


De tuinbeits is in diverse dekkende en transparante kleuren verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts