vrijdag 11 december 2020

Wehkamp vouwgordijnen

Ontdek ons unieke assortiment vouwgordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste vouwgordijnen.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Vraag een gratis monster aan. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Van vouwgordijnen mag je precies verwachten wat hun naam doet vermoeden: dat ze opgevouwen en ontvouwen kunnen worden. Het principe verschilt niet eens zo veel van rolgordijnen, maar het ziet er heel anders uit, vooral door de stroken die in vouwgordijnen zitten. Gratis bezorging vanaf 20.


Bij wehkamp vind je diverse soorten rolgordijnen: voor iedereen iets! Lichtdoorlatend of compleet zonwerend.

Met dit verduisterende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Goed verduisterende gordijnen bestel je bij wehkamp. Verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. We zijn tevreden, als u tevreden bent. Vouwgordijnen op maat, die volledig passen in elke ruimte van uw woning.


Onze vouwgordijnen worden volledig in onze eigen fabriek gemaakt, met speciaal ontwikkelde machines, die ervoor zorgen dat uw vouwgordijnen precies op maat en helemaal strak geproduceerd worden. Een ander pluspunt van vouwgordijnen is dat ze wel het raam, maar niet de radiator bedekken. Een vouwgordijn is eenvoudig en stijlvol en past in uiteenlopende interieurs.


Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Prachtige kant en klaar gordijnen: niet alleen makkelijk op te hangen, maar ook een toevoeging aan je huiskamer. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Op maat gemaakt en keuze uit verschillende stijlen. Bij Kwantum helpen we je graag met vouwgordijnen op maat laten maken. De lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli komen in ieder interieur goed tot hun recht. Door de unieke weving van de stof kunt u blijven genieten van een fijne lichtinval zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven.


Hierdoor zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen de meest populaire vouwgordijnen uit onze collectie. Naast dat ze een decoratieve functie hebben, hebben ze ook zeker een praktische functie. KARWEI heeft een grote collectie kant-en-klare raamdecoratie, maar ook maatwerk.

Stel hier eenvoudig gordijnen en vouwgordijnen samen in de gewenste maat. Kies zelf de hoogte en breedte van het gordijn en maak keuze uit verschillende soorten stoffen en designs. Ook bepaal je zelf het ophangsysteem, de eventuele voering, de verdeling en bediening. Er zijn diverse oplossingen voor het ophangen van gordijnen, u kunt kiezen voor een normale rail, een luxere railroede of een klassieke gordijnroede, de plooi keuze.


Het gordijn is gemaakt van polyester, polyacryl, viscose, TIO2. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen. Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts