vrijdag 26 juni 2020

Verboden toegang sticker

Voor de laagste prijs op Beslist. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. De verboden toegang stickers worden vervaardigd van hoogwaardige folie en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Een sticker of bord met verboden toegang hebben we in verschillende maten en uitvoeringen. Ook zijn deze verboden toegang bordjes geschikt voor bedrijfsterreinen en schoolpleinen. Kan ik de politie inschakelen als iemand mijn (Artikel 461) sticker negeert?


Jazeker, je kunt de politie inschakelen als iemand jouw privéterrein betreedt. Reflecterende stickers vallen extra goed op omdat ze het licht weerkaatsen. Daarom zijn ze ook in de avond- en nachturen goed zichtbaar. Bent u op zoek naar een reflectie sticker verboden toegang voor onbevoegden art. Betervoorbereid aan het juiste adres.


Met deze bekende blauwe beveiligingssticker geeft u aan dat de toegang in uw terrein of pand verboden is voor onbevoegden. Deze sticker refereert hiermee aan artikel 4van het wetboek van strafrecht. Op deze manier is het voor ongenode gasten meteen duidelijk dat dit verboden terrein is en dat ze, indien ze uw terrein betreden, een strafbaar.


Set van stuks voor € 95. Zeer handige stickers voor bouwplaatsen en bedrijfspanden om ongewenste personen te. De boodschap wordt beter begrepen dankzij de tekst en het pictogram.


Verboden toegang sticker

Verkeersbord sticker die verboden toegang aangeeft, ideaal voor degenen die een rijschool hebben! Zie onderstaande tabel om te bepalen hoe groot uw stickers moeten zijn. Bestel snel en gemakkelijk online! Allerhandestickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Stickers worden gemaakt van een 1e klas vinyl welke voorzien is van een transparante beschermlaag.


Toegang verboden stickers worden geleverd als rechthoekige stickers. Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand en dwarsstreep. De achtergrond is wit en het pictogram dat het verbod uitbeeld is zwart. Soms is het onvermijdelijk om regels in werking te stellen. Met een verbodspictogram geeft u al een dat er regels gelden en nageleefd moeten worden.


Verboden toegang sticker

VERBODEN TOEGANG VOOR ONBEVOEGDEN stickers. Deze op maat gemaakte gebodenstickers bestelt u eenvoudig in simpele. Dé sticker webshop voor particulieren en bedrijven. Gratis verzending vanaf €1 ruim.


Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren. Kies het gewenste formaat en materiaal. De stickers worden standaard uitgevoerd in zeefdruk zodat we jaren lang de kleurechtheid kunnen garanderen. Formaat sticker , x cm.


Verboden toegang sticker

Materiaal, weerbestendig zelfklevende vinyl sticker. Verzendkosten € per bestelling. Ander formaat, opdruk of kleur? De set bestaat uit stickers.


Afmeting stickers van 15cm en stickers van 10cm groot. Verboden -, toegang stickers. LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! De controle houden over de toegang tot uw bedrijf, terrein of specifieke gebieden is zeer belangrijk. Het kan overlast verminderen, de veiligheid verhogen en in sommige gevallen zelfs verwondingen voorkomen.


Bij ons vindt u daarom alle gebruikelijke toegang verbode stickers. Crimineel lekker dineren in Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts