donderdag 25 juni 2020

Verduisterend glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Verduisterend glas is opgebouwd uit twee of meer glasbladen waartussen een film van vloeibare kristallen wordt aangebracht.

Die kristallen kunnen onder spanning gezet worden, waardoor ze uitgelijnd worden en de ramen plots weer doorzichtig worden. Hoe werkt verduisterend glas ? Via een transformator is de beglazing verbonden met een schakelaar. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken. Gebruik dan het verduisteringsfolie van Aslan DFP25. Het verduisterende folie Aslan Wis 1 verduisterend.


Houd er dan wel rekening mee dat je niet meer door de ramen heen kunt kijken. Vraag dan eerst bij je glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van verduisterend raamfolie.

Batibouw stond vorig jaar een firma die het had. Glazen deur ging van groen kleurig doorschijnend naar melkwit, niet doorschijnend. Wanneer je een slaapkamer wil verduisteren om bijvoorbeeld inkijk te voorkomen? Ook dan biedt verduisterende raamfolie de oplossing.


Om te bestellen verwijzen wij u door naar onze verduisterende raamfolie webshop bestelpagina. Smart glass (slim glas ) of switchable glass (wisselend glas ) is glas waarvan de transparantie verandert afhankelijk van de elektrische spanning die over het glas staat. Dit glas kan privacy of verduistering naar behoefte bieden.


Wanneer het glas geen licht doorlaat, kan het als projectievlak dienen. Een Amerikaans bedrijf ontwikkelt ruiten die verkleuren bij warmte of kou zodat je energie kunt besparen. Op zoek naar verduisterend raamfolie? Wij bieden twee soorten verduisteringsfolie aan. Het Aslan DFPverduisterende folie heeft een transmissie licht van bij lichte bewolking.


Bij dit verduisterende raamfolie zul je dus bij daglicht wel iets licht zien. Het glas wordt aangestuurd door “Powerdrives”, gespecialiseerde elektronische transformatoren en gebruikt extreem weinig energie (minder van watt per vierkante meter). Meerdere powerdrives parallel geschakeld voeden tot 1Mpanelen tegelijk en worden eenvoudig geschakeld door een wandschakelaar, afstandsbedieningen of domotica.


Hierdoor kunt u veel geld besparen. Het intelligente verduisterende glas , magisch die glas , ook als elektronische controle wordt bekend is een intelligent hoogwaardig glas , die een unieke vloeibare kristalpijler gebruiken, kan worden aangepast om het leveringsvoltage te controleren om glasovergang tussen transparant en ondoorzichtig te bereiken. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Koop of Verkoop rolgordijn verduisterend op Marktplaats. De lichtkoepel met vlak glas verandert de ruimte onder het platte dak in een oase van licht en heeft. Het folie laat (haast) geen daglicht door en daardoor houd je het donker in je slaapkamer. De VELUX Verduisterend rolgordijn plus plissé is een combinatie van een verduisterend rolgordijn en een plissé gordijn. Verduisterende gordijnen zijn gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale, hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer.


Raambekleding is te koop in allerlei vormen, kleuren en motieven. De combinatie van enkel glas met (rol)gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking. Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn.


Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen.


Wanneer u op zoek bent naar verduisterende raamfolie dan bent u bij Zonwerendefolie. Ons assortiment verduisterende raamfolie is gunstig in zowel prijs als kwaliteit. De gekleurde raamfolie en de zonwerende folie uit onze webshop hebben beide een verduisterende werking. Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Ben je niet zo van de illustraties?


Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts