dinsdag 30 juni 2020

Verf achter fornuis

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De achterwand wordt dan dus niet meer betegeld of voorzien van een lelijke glasplaat, maar gewoon geschilderd. Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is.


Het moeiste en is natuurlijk de moderne natuurlijke achterwand in de keuken. Helaas is dit zonder extra coating niet mogelijk. Uit ervaring blijkt dat anders de verf los kan komen bij het schrobben van vlekken.

Helaas zijn de meeste afwasbare muurverf producten niet geschikt voor de splash zone van de keuken achterwand. Wij krijgen een nieuwe keuken en nu wil ik geen tegels achter het fornuis maar de muur waar het aanrecht tegenaan staat in een leuke kleur verven. Maar welke verf moet ik gebruiken want de muur moet wel afneembaar zijn?


Wie heeft een tip voor afneembare verf op de muur? Dit RVS loopt ook achter het fornuis langs. Dat vangt het ergste water en vuil op. Erboven schrobvaste muurverf (voor buiten zelfs geloof ik), tot op heden (jaar verder) nog steeds ff met een doekje eroverheen en alles is weer schoon. Omdat ons fornuis in een soort nisje zit stoten we er toch vaak hard met een pan tegenaan en dan beschadigt het toch.


Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Inderdaad erg belangrijk dat je de muur achter het aanrechtblad makkelijk schoon kan maken. Ik heb ook gekozen voor een verf die geschikt is voor vochtige ruimtes.


Ook is de kleur van belang, en moet deze passen bij de rest van het interieur. Kies uit producten vanaf € 295. Hierdoor vloeit de verf mooi strak en krijg je geen nare strepen. Blijf dit systeem herhalen en ga vooral niet terug naar het begin om nog iets bij te werken, want die plekken ga je zien.


Laat de verlaag een paar uur drogen en verwijder alle tape van de ondergrond.

Hoe los je dit achter het fornuis op, hoe reageert de verf op de hitte? Dat het reinigbaar is zal allemaal wel, maar dat is niet het enige waar je rekening mee moet houden. Toevallig zelf recent een keuken laten plaatsen, daar hebben we een plint van ca centimeter composiet blad op de wand en achter het fornuis een BokMerk plaat.


Als je de stappen volgt die in dit filmpje worden getoon dan kan het schilderen van een muur achter het fornuis niet fout gaan. Ook het verven van de muur achter het fornuis vergt wat extra aandacht. Muurverf beschermen tegen vet en vuil, is dus zelf te doen.


Omdat er veel verfspetters tegen de achterwand in zo een keuken aankomen is het belangrijk dat de verf schoongemaakt kan worden. Er is speciale lak te koop die de verf beschermd. Keuken achterwand ideeen zoals achterwand keuken verven. U kunt de achterwand van uw keuken op meer manieren bekleden.


Kijk voor ideeën eens in de bouwmarkt en vraag ook naar de mogelijkheden van verschillende soorten verf. Echter zit ik met een vraag. Wij willen namelijk de wand achter het witte keukenblok strak laten stucen en een mooie donker grijze matte verf op zetten.


Dus niets geen tegels of glasplaat achter de kookplaat, maar enkel verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts