maandag 15 juni 2020

Velux rolgordijn en hor

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Rolgordijnen voor elk merk dakraam.


Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu!

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in fantastische kleuren en dessins.


Alle soorten, maten en kleuren kunt u bij ons kopen. Snel thuisbezorg wat al gratis mogelijk is vanaf €250. VELUX Verduisterende rolgordijnen.

Als verkooppunt adviseren we u graag. In de vestiging Purmerend (Veldhuis Zonwering) kunt u de meeste producten in het echt zien en bovendien direct uw bestelling plaatsen. Let op: Als u voor een bepaald artikel komt, adviseren wij vantevoren te bellen of deze aanwezig is. Het kan voorkomen dat een bepaald product (nog) niet in de showroom hangt.


Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in kleuren met een standaard wit plissé. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Deze zijgeleidingen zorgen voor een soepele bediening, vrije positionering van het rolgordijn en ze voorkomen dat licht via de randen kan binnendringen. Het verduisterend rolgordijn DKL is er ook nog in Disney of Star Wars print, super leuk voor een kinderkamer. Het dakraamrolgordijn is voorzien van een cassette zijprofielen waardoor er geen licht langs de stof van het rolgordijn komt.


Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer. Openen en sluiten aan de boven- en onderkant (top down en bottom up) Verduisterend rolgordijn plus plissé.

Speciaal voor u presenteren wij deze prachtige binnenzonwering. Deze kan volledig op maat geleverd kan worden en is opgebouwd uit losse onderdelen. Velux rolgordijn , hor voor alle velux dakramen! Direct uit voorraad leverbaar (bezorgkosten 95)met een velux insectenhor kunt u genieten van frisse lucht zonder. Info over rolgordijn en hor ineen.


Resultaten van zoekmachines! Lastige ramen en toch verduisteringsgordijnen nodig? Sommige ramen zijn een echte uitdaging, wanneer je gordijnen nodig hebt. Heb jij dat soort ramen en wil je er graag verduisterende gordijnen voor? Wij kunnen je helpen een goede oplossing voor je te vinden.


Kom daarvoor naar een van onze winkels, met in het assortiment de verduisteringsgordijnen. Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te installeren, met slechts vier schroeven. Overal rond gesnuffeld naar een rolgordijn voor het nieuwe velux dakraam.


Levertijd korter dan elders en de prijs bijna de helft goedkoper voor een origineel gordijn. Ik heb de zonwering voor buiten en een verduisterend voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts