woensdag 1 april 2020

Witte linnen gordijnen

Echte gordijnen zijn linnen gordijnen en wij hebben er veel! Veel klanten zeggen : met linnen gordijnen creëer ik sfeer. We laten het je graag zien! Bestel gemakkelijk en snel op beslist.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Linnen is een natuurproduct en daarom erg gevoelig voor krimpen. Ons advies is dan ook om uw witte linnen gordijnen van 1 linnen kwaliteit chemisch te laten reinigen.


Witte linnen gordijnen

Kies daarbij voor Dry cleaning, de stof wordt dan gereinigd zonder water. Linnen gordijnen en -vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnen staat bekend om de grove structuur, waardoor linnen gordijnen een luxe uitstraling krijgen.


Daarnaast heeft linnen een isolerende werking, die de warmte en kou buiten houdt. Bij Linnengordijnen worden uw linnen gordijnen op maat gratis gevoerd. Verkleuren linnen gordijnen ? Prachtig bij de botanische tren maar ook bij een klassieke of moderne inrichting. Heb je mooie linnen gordijnen op het oog?


Alle gordijnen verkleuren een beetje na verloop van tijd. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. Linnen geeft de stof een natuurlijk, onregelmatig oppervlak dat stevig aanvoelt.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Onze authentieke 1 linnen stoffen hebben een stoere uitstraling in rijke taupe-, grijs-, wit - en natureltinten. Of u linnen gordijnen nu toevoegt in een stoer, landelijk of modern interieur, met linnen gordijnen voegt u automatisch meer sfeer toe. Controleer ook de krimptolerantie van het gordijn. Dat houdt in dat een gordijn van 250cm hoog dat eerst net boven de grond hing, na het wassen 10cm boven de grond mag hangen.


Gordijnen die katoen of linnen bevatten kunnen wel tot krimpen. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Boek het Linnen , Berlijn. U krijgt direct een bevestiging.


Ontdek ons ruime assortiment! Taupe, grijze of witte linnen gordijnen ? Onze collectie linnen look gordijnen bevat een breed kleurassortiment van aardetinten, grijs- en wittinten en hebben een grove structuur. Op maat gemaakte linnen gordijnen. Creëer een pure sfeer in je huis met By Mölle linnen gordijnen.


Ambachtelijk geweven en duurzaam geproduceerd. Gewassen linnen geeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Zowel effen als met motief. Son wit ivoor gordijnen met een mooie linnen structuur door de toevoeging van echt linnen. De gordijnen hebben een stevige structuur en vallen mooi.


Hierdoor vallen de gordijnen elegant en nonchalant. Hier is gekozen voor een lekker lang wit linnen gordijnen (artuzi wit ) met een 1 verduisterend gordijn erachter. Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen , zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer. Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze. In de webshop van Stoer Linnen vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie linnen stoffen per meter, keuken- en tafellinnen, bed- en badlinnen, meubelstoffen en diverse linnen accessoires.


Wel iets om rekening mee te houden dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts