donderdag 16 april 2020

Wandklok stationsklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.


Het grootste online winkelcentrum.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Een wandklok kan je helpen om de tijd in de gaten te houden, maar deze hoeft natuurlijk niet per se een saai voorwerp te zijn. In ons assortiment vind je modellen in alle maten en designs. Zo is er altijd wel een klok te vinden die bij het interieur van jouw huis past.


Heb je een wat minimalistische stijl, dan is de Karlsson wandklok wellicht iets voor jou.

Deze klok bestaat alleen uit twee wijzers. Typisch van de stationsklok is de afwezigheid van cijfers. Stationsklokken koop je eenvoudig online bij bol.


De cijfers zijn vervangen door zwarte streepjes. Deze typische eigenschappen maken de klok al jarenlang populair! De stationsklok hoeft niet perse op een station te hangen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mondaine klokken Prachtige Zwitserse klokken van Mondaine gebaseerd op de beroemde Zwitserse stationsklok uit de jaren veertig van Hans Hilfiker. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De klok ziet eruit als een stationsklok uit vroege tijd en heeft een antieke touch.


De wandklok is een heel buitengewoon decoratiestuk. De donkerbruine kleur van de klok, die er licht hout uitziet, past prachtig bij de licht vergeelde wijzerplaat. Deze prachtige dubbelzijdige wandklok voegt, met het voortreffelijke, hoogwaardige vakmanschap, een vleugje retro stijl toe aan je huis. Wandklokken zijn allang niet meer alleen functioneel. Ga je voor een wandklok in de woonkamer of gang, kies dan voor een wandklok die lekker groot en opvallend is.


Kies bijvoorbeeld voor de TTD Giant 1een design wandklok van maar liefst 1centimeter, of kies voor uw eigen wereldklok XL een prachtige grote klok waarbij u geheel zelf kunt bepalen u hij eruit ziet, door de klokjes op de gewenste plaatsen van de wereld te plaatsten. In deze categorie zijn de stationsklokken te vinden in diverse uitvoeringen en prijsklassen. De echte stationslook klok heeft duidelijke strepen, maar ook worden klokken met Arabische cijfers als stationsklokken gezien.

Terug in de tijd met een stationsklok. Het is tegenwoordig een iconische klok: de stationsklok. De meeste mensen kennen deze van het bijvoorbeeld het reizen met de trein. Echter heeft de originele stationsklok een ver verleden in veel soorten en maten.


Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van een mooie stationsklok nooit meer te laat te. Klassieke retro-look metalen afwerking met matzwarte afwerking in smeedijzer design. Doordat veel stationsklokken dubbelzijdig zijn, kun je bovendien van verschillende kanten de tijd aflezen. Het kan ook echt de eyecatcher van je huis zijn.


Naast dubbelzijdige stationsklokken vind je op deze pagina ook stationsklokken in de vorm van een wandklok , die dus gewoon vlak tegen de muur geplaatst worden. Toch doen deze XXL-klokken qua vormgeving denken aan de klassieke stationsklok. De klokken hebben een mooie en strakke vormgeving, dit maakt ze uiterst functioneel.


De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts