woensdag 29 april 2020

Wandlamp stoer

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige wandlamp stoer op beslist. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Wandlamp stoer

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen. Industriële wandlamp combineren. Het combineren van wandlampen industrieel kan in vrijwel elke woonstijl.


Hun eigenheid doet ze goed samenwerken met andere stijlen. Denk aan een stoere karakteristieke wandlamp in een moderne setting. Door de jaren heen verandert je smaak. Maar met een wandlamp industrieel hoef je niet direct je totale huis om.


Stoer Metaal wandlamp Peer, rechts €69. Veel industrie wandlampen hebben metalen kapjes. Stoere wandlampen met stoer materiaal, vorm en afwerking.


Daarbij zie je de stoere wandlampen ook terugkomen met een glaskapje of de originele wandarmatuur waar een los lampenkapje naar keuze op kan. Je kunt de ontbrekende lamp voor je interieur dus online kopen. De wandlampen zijn gemaakt van solide materialen en hebben een robuuste.


Wandlamp stoer

Onze site gebruikt cookies o. Er zijn weinig mooie wandlampen. Wandlampen online kopen bij stoerelampen. Zoveel keuze als er is uit industriële en landelijke hanglampen, zo weinig stoere wandlampen zijn er. Heel stoer dit metalen wandlampje van zwart metaal, old look.


Deze wandlamp is een aanvulling in elk interieur. Maar door de strakke vormgeving zal deze lamp ook uitstekend staan in een meer modern interieur. Deze prachtige wandlamp in de stoere zwarte kleur is afkomstig van het Deense merk Nordal. Voor het ultieme sfeerlicht hang je deze Aura wandlamp in het zwart aan je wand.


Wandlamp stoer

Deze zwarte stoere wandlamp heeft een hoogte van 24cm, breedte van 15cm, met een diepte van 71cm. In deze wandlamp kan een E27fitting, en daar kan max. Duizenden lampen op voorraad. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. Als er een donker hoekje verlicht moet worden op een stoere eigentijdse manier dan is deze industriele wandlamp de ideale oplossing.


Deze zwarte wandlamp is gemaakt van metaal waarin stoere elementen gebruikt zijn. Het bovenste gedeelte bestaat uit stukjes leidingen met daaraan de fitting. Aan de fitting hangt een metalen korf waarin de lichtbron geplaatst wordt.


Gelukkig zijn hiervoor ook verschillende wandlampen ontworpen, zodat iedereen de juiste wandlamp kan gebruiken in het interieur naar wens. Een stoere wandlamp is ideaal als je een kleine woning hebt en niet veel ruimte wil opgeven voor een grote staande lamp. De stoere wandlamp wordt gewoon gemonteerd aan, zoals de naam het zegt, de wand. Koop en verkoop wandlamp stoer eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het stoere uiterlijk krijgt hiermee de juiste sfeertoevoeging wat ervoor zorgt dat deze lamp zich gemakkelijk laat combineren in vele interieurstijlen, en zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Als extra industrieel detail is er een waterdruk meter toegevoegd. Dit geeft deze wandlamp een extra, uniek karakter mee.


Naast gebruik binnenshuis is deze wandlamp ook perfect te gebruiken in restaurants van winkels de industriële uitstraling geeft een stoer uiterlijk! Naast een gloeilamp kan ook een led lamp in deze industriële wandlamp plaatsen. Lekker stoer en industrieel onze Peer.


Bij het bed bijvoorbeeld als nachtlamp met daarop je leesboek, of in de hal je sleutels of post, of in de woonkamer een mooie plant! Onafhankelijk van de woonstijl van je huis hebben wij iets wat bij jouw inrichting past! Ga bijvoorbeeld voor een industriële wandlamp als je houdt van stoere verlichting of kies voor een wandlamp van hout als je wat meer warmte in huis wilt brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts