vrijdag 27 maart 2020

Witte emmer

Kunststof emmers in verschillende kleuren. Inhoud 1 en liter. Meer dan jaar ervaring. Bestel in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte!


Vergelijk alle prijzen en bespaar tot wel via Kiesproduct.

Morgen al in huis vanaf €1. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Gemaakt van Polypropeen kunststof. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Van dit type liter emmer hebben wij er een grote hoeveelheid staan. Het gaat hier om witte emmers met een wit deksel waarvan de vaste prijs € bedraagt.

Dit zijn kunststof emmers die goed schoongemaakt zijn en die overal voor gebruikt kunnen worden. Deze witte emmer is ideaal voor het mengen van gipsgebonden vulmiddelen en pleisters. Of u nu vloeistof of vast materiaal wilt vervoeren, dankzij de robuuste metalen beugel neemt u de emmer eenvoudig met u mee.


Kortom, met de witte kunststof bouwemmer heeft u een stevige bouwemmer in handen die u kunt gebruiken voor nagenoeg iedere klus. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ga bijvoorbeeld voor een standaard ronde emmer of koop een vierkante emmer of een ovale emmer. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Een emmer met een hengsel is ook erg handig! In het assortiment emmers van Blokker vind je ronde, ovale en vierkante emmers. Vroeger werden emmers van veel verschillende materialen gemaakt, tegenwoordig meestal van kunststof. De meeste huishoudemmers hebben een inhoud van ongeveer liter, maar ze zijn er ook van bijvoorbeeld liter.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Daarnaast kan een emmer met deksel, of hengsel handig zijn. U kunt ook andere emmers laten bedrukken met uw logo.


Wilt u meer weten of een offerte opvragen, neem gerust contact met ons op.

Er werd een nieuw supportershome- met een oppervlakte van 3m2- in gebruik genomen. Deze liter witte emmer is perfect voor het gebruik voor het opslaan van water of andere substanties. Het aantal liters wordt aangeduid. PP (polypropeen) in de kleur wit en met een d32cm neckfinisch.


Deze emmers zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met voedingsmiddelen. Dat kan ik eigenlijk niet geloven. Uitgevoerd in witte kunststof (polypropyleen), inclusief deksel.


Emmers met deksel, nieuw, 2 en liter. De voorouder is de wilde emmer (Triticum dicoccoides). Emmertarwe is de oervader van harde tarwe (Triticum durum) en khorasantarwe of kamut (Triticum turgidum) en is historisch gezien de belangrijkste tarwesoort.


Bij vele opgravingen in het Midden-Oosten en in Europa zijn resten van deze tarwesoort gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts