vrijdag 27 maart 2020

Vitra design stoel

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.

Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. Opvallende stoelen van Vitra. Sommige stoelen vallen nu eenmaal wat meer op dan de ander.


Deze stoel is ontworpen door George Nelson. De stoel lijkt wel op een kokosnoot, maar ook weer niet precies. Helaas brak na maanden van één van die stoelen een onderdeeltje af (metaalmoehei kan gebeuren): even melding van gemaakt, en binnen uur hebben we deze stoel gewoon zonder morren kunnen omruilen voor een ander identiek exemplaar dat op voorraad stond.

Vind design stoel als je nu zoekt. Zij hebben enorm veel invloed gehad op de design - en cultuurontwikkelingen in de twintigste eeuw. Een supergave design stoel voor binnen en buiten. Zakelijke allure met Vitra.


Wanneer je een willekeurig groot kantoor in loopt dan zal de vergadertafel omsiert zijn met de Aluminium Chairs van Vitra. Deze prachtige lijn zakelijke design stoelen is misschien wel het meest herkenbare model van Vitra. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ga je toch liever voor wat extra comfort, maar vind je het design van de stoel wel prachtig? Vitra design -meubels en accessoires. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Het design staat vooral bekend om het samenspel tussen zachte vormen en het optimale comfort.


Zo komen de vloeiende contouren in het ontwerp prachtig samen met zachte bekleding. De stoel heeft daardoor een zeer aangenaam en uitnodigend uiterlijk. De Panton Chair is een echte design klassieker, evenals de DSW, DAR, DAW en de DSR serie.

Iedere design stoel kent daarnaast vele uitvoeringen zoals een bijgeleverd kussen, of gestoffeerde varianten. De bekendste stoelen zijn de Eames Plastic Side Chairs DSR, DSS, Eames Plastic Side Chair DSW en DSX. Al sinds de jaren ontwerpt en produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en accessoires. Al meer dan jaar geliefd door de allerhoogste kwaliteit, functionaliteit en de bijzondere uitstraling!


Items met een lange levensduur, door het gebruik van duurzame materialen. Daarom zijn deze stoelen zeer geliefd in bijvoorbeeld kantoren, doordat ze modern zijn en lang mee gaan. U kunt kiezen uit allerlei varianten.


We hebben verschillende stoelen uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt genieten van uw aankoop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts