woensdag 17 maart 2021

Zonwerend glas prijzen

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bij zonwerend glas starten de kosten bij ongeveer euro per vierkante meter.

Het is goed om in overweging te nemen welke glassoort u kiest. Let op, de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing. We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel. Prijzen van zonwerend glas. Voordat u zonwerend glas of 4-seizoensglas gaat kopen wilt u uiteraard weten wat het u gaat kosten.


Zonwerend glas is vooral geschikt voor een woning met groot oppervlak aan glas. Maar omdat zonwerend glas de warmte ook buitenhoudt op koude dagen, is het niet geschikt voor passiefhuizen of lage-energiewoningen.

Deze gebruiken namelijk juist zonnewarmte in de winter. Geld besparen op zonwerend glas. Als je zonwerend glas koopt, doe je dat.


U kunt zonwerend driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen. Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Prijsvoorbeelden vindt u onder aan de pagina. Zonwerend dubbelglas kan dan een uitkomst zijn om de zon goed buiten te houden.


Maar hoe werkt het eigenlijk en wat kost het? Hoe werkt zonwerende beglazing en wat kost het? Zo heb je wel het licht, maar niet de warmte van de zon.


U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Hoeveel kost zonwerend glas ? Het zal u dan ook niet verbazen dat de gemiddelde prijzen per categorie kunnen verschillen.


Afhankelijk van het type dat uw voorkeur heeft, betaalt u voor zonwerend glas vanaf euro.

Ga jij nieuw glas kopen, dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Beter isolerend glas is duurder, maar zorgt voor een verlaging van de energiekosten. De prijs hangt af van het soort glas.


Een nadeel van zonwerend glas is dat het in de winter ook het zonlicht voor een groot gedeelte tegenhoudt. Bekijk hieronder de uitgebreide glas prijzen. Waar buitenzonwering in de winter opgerold kan blijven, is het zonwerend glas altijd aanwezig. Een ideale oplossing is zonwerend glas als vervanger van de buitenzonwering. Beide hebben hetzelfde doel en dat is warmte van de zon buiten houden.


Vooral op plekken met veel raamoppervlak is het vervelend dat de zon het gebouw onnodig opwarmt en zal namelijk weer afgekoeld moeten worden. Deze prijzen zijn namelijk alleen voor de beglazing zelf. Daarbovenop belooft zonwerend glas ook nog eens minstens van de warmte van de zon buiten te houden.


Dit is ideaal voor ramen die op het zuiden gericht zijn. Zo kan je ook bij warme temperaturen comfortabel slapen. Ook dit glas bestaat uit twee glasplaten waarbij de tussenruimte gevuld is met lucht of argongas, wat zorgt voor een goede isolatie.


Het zonwerende effect wordt bereikt door het aanbrengen van een zonwerende coating die het zonlicht absorbeert en weerkaatst. De zonwerende coating zit op de buitenruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts