vrijdag 15 mei 2020

Velours gordijnen op maat

Prachtige velours gordijnen met opmeet service. Bestel online of spreek af! Zware kwaliteit stof en perfect op maat Direct klaar voor gebruik. Vraag Gratis online stalen aan!


Op maat gemaakt volgens uw wensen! Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. Wij bieden een breed assortiment van velours gordijnen aan, waarin de meeste populaire kleuren gordijn stoffen toebehoren.


Je kiest je favoriete kleur, kiest de voering, soort plooi en bepaalt in hoeveel delen je het gordijn graag ontvangt. Onze velours gordijnen bij je thuis bekijken? Maak een keuze uit onze kleuren en vraag gratis kleurstalen aan. We hebben een kleur voor ieder interieur en bij ons bereken je eenvoudig de kosten voor een velours gordijn op maat door gebruik te maken van onze online gordijnconfigurator. Voor 21:bestel is morgen.


Velours gordijnen op maat

De velours gordijnen op maat komen uit de collectie Naples. Naples is een premium collectie met de beste kwaliteit. A House of Happiness biedt een gevarieerd aanbod velours gordijnen , verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het kan bijna niet missen, je vindt altijd een mooie tint die bij jouw interieur past. Kijk voor ons complete assortiment op onze webshop!


Doordat velours een gesneden stof is, is ons advies om velours gordijnen altijd te voeren. Het gordijn heeft een soepel vallende en sterke velours stof. De stof is gla zacht en stevig. Deze eigenschappen geven het gordijn een warme en chique uitstraling. Daarnaast biedt deze dim-out stof volledige privacy en beperkt het in grote mate de lichtinval.


Velours gordijnen op maat

Met dit luxe velours gordijn op maat haal je een echte eyecatcher in huis. Ons velours gordijnen worden volledig op maat gemaakt. Je bepaalt de perfecte afmetingen en de kleur. Het is mogelijk om je velours gordijn te laten voorzien van plooien wanneer je kiest voor montage aan een rail.


Je hebt de keuze uit een enkele, dubbele of een wave plooi. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies je voor montage aan een roede?


Velours gordijnen op maat

Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Velours gordijnen op maat

Honderden kleuren leverbaar, gemaakt in eigen atelier in Nederland. Dit fluwele gordijn is in verschillende tinten verkrijgbaar. Ik koos voor een neutrale tint die ik makkelijk kan combineren met de rest van mijn interieur.


Als je de gordijnen op maat besteld bij KARWEI dan krijg je online advies hoe je alles op moet meten. Ik heb ervoor gekozen om de gordijnen een stukje langer te laten. Luxe velours gordijnen exact op maat gemaakt.


Dit is echt een prachtige velourstof met een lichte glans. Gemaakt uit 1 polyester met hoge lichtdichtheid. Meet de breedte op plaatsen en noteer de breedste maat. Gordijnen meten aan een Railroede 1. Tel dan 150mm bij de breedte op zodat deze in het midden goed sluit.


Meet de hoogte op , door te meten vanaf de onderzijde van de railroede tot aan de vloer. Wij kunnen ruim 2kleuren leveren en hebben daarmee het grootste assortiment van Nederland. Ook gordijnkleuren zijn modegevoelig, en daarom hebben wij altijd minimaal kleuren op voorraad zodat we ongekend snel kunnen leveren. Ook hebben wij meerdere tinten rood velours voor Sinterklaaskostuums.


Kies hieronder het type gordijn en we helpen je stap voor stap de juiste keuze te maken. We helpen je graag de juiste keuze voor raamdecoratie te maken. Creeër je eigen sfeer met gordijnen van gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts