woensdag 20 mei 2020

Verf krabber

Zoek naar gereedschap riem op de nieuwe KensaQ. Verfkrabbers van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wil je een verfkrabber kopen?


Bestel het model dat je zoekt online, dan gaan we er meteen mee aan de slag.

Of vraag ons om advies, dan denken we met je mee en zorgen we ervoor dat je de juiste krabber bestelt om daarmee alle verf eenvoudig te verwijderen voordat je opnieuw kunt gaan schilderen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Een verfkrabber wordt meestal in combinatie gebruikt met een verfbrander of afbijtmiddel. Die zorgen ervoor dat de oude verflaag los komt van het oppervlak waarna u met de scherpe krabber de losse verf kunt verwijderen. Zorg ervoor dat voordat u een verfkrabber gaat gebruiken dat deze vrij is van bramen en dat deze goed scherp is.


De driehoekschraper heeft een blank gehard stalen en schuin geslepen driehoekige kop en een gelakte houten steel. De driehoek schraper is geschikt voor het verwijderen van oude verfresten van houten ondergronden, zoals houten deurposten en kozijnen. Het meest gebruikte model bestaat uit een houten handvat, waarin een stalen staaf is bevestigd.

Aan het uiteinde zit haaks op de staaf een driehoekig stalen blad gemonteer waarvan de drie zijden een scherp geslepen vouw hebben. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Verf gemorst op uw raam op spiegel? Met de GAMMA verfkrabber voor ramen van het GAMMA eigen merk kunt u de verf op veilige wijze verwijderen. Vind gereedschap riem het nu op Kensaq.


Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd. Deze bijzondere verfkrabber is ideaal om de ronde delen en richels in meubeltjes die bewerkt zijn goed weg te halen. Daar waar de rechte alleen maar zou beschadigen. De Ergo 6schraper is bedoeld voor universeel schraapwerk.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. De afmeting van de verfkrabber is 60mm. Gebruik de krabber voor het beste resultaat in combinatie met een verfstripper of verf -afbijt.


De krabber is geschikt voor het afkrabben van (oude) verf of laklagen. De verfkrabber heeft een houten handvat met een goede grip en is geschikt voor vlakke ondergronden. De metalen verfkrabber van Stanley is ideaal voor het verwijderen van verf , lijm en stickers op glas. De metalen houder beschikt over een uitschuifmechanisme en bij het product worden vijf reservemesjes geleverd.


Levertijd: Op werkdagen voor 21.

Producten zonder prijs Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om actuele prijzen te tonen in onze Webshop. Deze verfkrabber is verkrijgbaar is klein en groot. En uitermate geschikt voor professioneel gebruik.


Voorzien van beukenhouten heft dat lekker in de hand ligt. Anza verfkrabber voordelig online kopen bij verfwebwinkel! Met een extra lang blank gelakt heft voor een betere grip.


Geschikt voor het afkrabben van. Productomschrijving: Professionele verfkrabber vervaardigd uit hoogwaardig staal met gelakte steel. Ideaal voor verfverwijdering i. Naast deze heeft ecotools.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts