woensdag 25 november 2020

Wijnrek ijzer

XXL Korting - Alles op Voorraad! Kies uit 2producten vanaf € 150. Daarom gaan de flessen achter slot. Wijnrekken van alle merken op beslist.


Een wijnrek is ideaal voor het opbergen van flessen wijn. Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je ruimte en liggen je flessen stabiel.

Het verschil tussen wijnrekken is vooral het materiaal en het aantal flessen dat er in past. Qua materiaal kies je bijvoorbeeld uit metaal of hout. Wat betreft het aantal flessen is de keuze bijna. Gratis retourneren dagen. Het wijnrek ijzer is een mooi wijnrek voor het bewaren van wijn.


In het wijnrek kunnen maximaal wijnflessen worden geplaatst. Dit staande wijnrek is gemaakt van ijzer en gesmeed in mooie sierlijke vormen. Het rek is gemaakt van metaal, waardoor hij erg stevig is.


Dit is een mooie manier om je collectie tentoon te stellen en geschikt voor de echte wijnliefhebber.

Zo goed als nieuw Ophalen. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verkoop eenvoudig wijnrek ijzer.


Wij zijn een landelijke boerderijwinkel, vanuit de winkel kunt u z. Nieuw Ophalen of Verzenden. De laatste wijnrekken trends. Wanneer je een wijnliefhebber bent, is een wijnrek in huis onmisbaar. Hier kun je je meest waardevolle flessen in kwijt en tentoonstellen in de woonkamer. Je kunt uiteraard ook een aantal rekken in de kelder of garage plaatsen, waar de wijn lekker koel zal blijven.


Kenmerkend van een wijnrek is dat alle flessen liggend worden opgeborgen. Vind de beste selectie wijnrek ijzer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wijnrek ijzer voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt.


La Cantinetta is moduleerbaar, dus dat houdt in dat u steeds de vorm van het wijnrek kunt veranderen. Tevens beschikt het wijnrek over rubbers aan de onderzijde. De uitstraling is modern, maar toch heel stijlvol.


De wijnrekken van Point-Virgule zijn verkrijgbaar in drie kleuren en hebben plaats voor flessen.

Ook het designmerk Alessi heeft een wijnrek , bestaande uit losse elementen. Deze elementen zijn naar eigen inzicht in te delen en met hetzelfde model uit te breiden. IJzeren wijnrek met plek voor flessen wijn. Wees de eerste om “Flessenrek IJzer ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Chique wijnrekje met bijenraat vorm. Het rose gouden rek heeft ruimte voor het opbergen van wijnflessen. Perfect voor in keuken of living.


Deskundig advies Dagen bedenktijd Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! Laten we eerlijk zijn, je hebt gewoon een wijnrek nodig in je leven, en dit rek steekt simpelweg met kop en schouders boven de rest uit. Voor welk metalen wijnrek ga jij? Een design metalen wijnrek is daarbij al een mooie eerste stap in de goede richting. En wat te denken van een wijnrek dat wordt gecombineerd met een klassieke kast?


Dan staan de wijnflessen niet meer op de gron maar nog makkelijker voor het grijpen. Tevens staan ze op ooghoogte beter in het zicht. Ook zijn wij het juiste adres voor smeedwerk en laswerk van woonaccessoires, tuinmeubelen, straatmeubilair uitgevoerd in rvs, ijzer , staal, en aluminium zoals: kapstokken, wijnrekken , vuurkorven, trapleuningen, fietsenstandaards of anti-klimbeugels.


Metalen woonaccessoires zijn duurzaam, chic en u heeft er jarenlang plezier van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts