dinsdag 11 augustus 2020

Vloerkleed pasteltinten

Uitgebreid aanbod Groene kleden. Ontdek het grootste online aanbod van handgemaakte vloerkleden in Europa. Ruim aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Breed assortiment vloerkleden in vintage- en retro-stijl. Door de prachtige pasteltinten te combineren met een patchwork design, onderstreept onze designer het trendy en unieke karakter van dit vloerkleed.

Dit vloerkleed past perfect binnen een modern interieur, maar voorziet ook een basic woonruimte vrijwel meteen van een hippere look. Daarnaast is een karpet aangenaam warm op een harde ondergrond en heeft het een geluiddempende werking. Onze tip: de pasteltint creëert een harmonische ambiance in uw interieur, vooral in combinatie met wit, beige of bruin. Een warme houten vloer, luchtige gordijnen en veel licht onderstrepen de gemoedelijke uitstraling. Als u het iets kleurrijker wilt, kunt u dit vloerkleed combineren met andere pasteltinten zoals lichtblauw, rosé of mintgroen.


Met accessoires van roestvrij staal of beton kunt u de elegante charme van het vloerkleed benadrukken. Ook als u graag kleurrijke accenten wilt toepassen, heeft u met dit vloerkleed alle vrijheid: bij het subtiele grijs passen zowel warme kleuren als rood of pink, maar ook koelere tinten zoals turquoise of rookblauw. Wij presenteren: de perfecte combinatie van moderne aspecten met een vleugje vrouwelijke charme!

In de zacht pasteltinten rosé, grijs en beige, zal dit vloerkleed. Vloerkleed Modern Pasteltinten Inspiratie Geel. Buitenkleed Lotus - Pastel is een prachtig vloerkleed met diverse pasteltinten voor in de tuin of op het balkon!


Dit buitenkleed staat door de kleuren mooi in een bloem en plantrijke omgeving en is uitermate geschikt om het hele jaar buiten te laten liggen. Makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en verkrijgbaar in meerdere kleuren. In zeer goede conditie met kleine gebruikssporen.


Je ontvangt een gratis levering t. Ben je op naar zoek naar een heerlijk warm en zacht vloerkleed of karpet, passend bij het interieur? Zoek je een sfeervol vloerkleed of karpet dat de galm in een ruimte verminderd? Voor veel mensen eindigt de zoektocht naar een passend tapijt bij Karpettenkelder.


Bekijk ons gehele kinderkamer assortiment online. Het kleed heeft een afmeting 200x2cm. Een vloerkleed staat mooi en is bovendien functioneel in elke woonruimte.


Ook in de kinderkamer mag er geen karpet ontbreken. Daarom vind je bij ons vloerkleden in verschillende afmetingen en kleuren. Je vindt bij ons zeker een tapijt dat bij je interieur past in de perfecte afmeting. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee.


Teva geweven vloerkleed 1x 170cm, verschillende pasteltinten.

Of het nu gaat om wollen tapijten, moderne tapijten of vintage tapijten - in de benutawinkel vindt u tapijten die u zullen bevallen en aan uw smaak zullen voldoen. Laat u verleiden door de diversiteit van onze tapijten! Haal de Mediterrane sfeer in huis met de kleur oranje. Een oranje vloerkleed geeft elk interieur een sfeervol en warm uiterlijk.


In combinatie met zalmroze en terracotta droomt u heerlijk weg en waant u zich aan een Spaanse badplaats, een Italiaans strand of misschien wel de Griekse kust. Zeer mooi vintage tapijt, vloerkleed in pasteltinten. Tapijt verkeert in een zeer goede staat zacht groen,geel,blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts