donderdag 6 augustus 2020

Verbronsde beeldjes

Naast de metalen beelden en bronzen beelden hebben wij ook een collectie verbronsde beelden. Zonder dat het afbreuk doet aan de uitstraling. Onze bronzen beeldjes liefde.


Mocht u niet vinden wat u zoekt bekijk dan ook ons beeldje huwelijk of liefdesparen voor in de tuin. Heeft u vragen over een van onze liefdes beelden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beeldje liefde kopen. Een bronzen beeldje liefde kopen? Het is een exclusief geschenk of sculptuur.


De bronzen beeldjes zijn door verschillende kunstenaars gemaakt en met zorg door ons afgewerkt. In deze categorie vindt u ruim 6verschillende beeldjes gemaakt van brons of verbronsd. De meeste beeldjes zijn voorzien van een motivatie. Resultaat 334–3van de 3resultaten wordt getoond. Zakelijk beeldje “In ogenschouw op een toekomstige goede samenwerking.


Afscheid beeldje “De omhelzing.

Begin e eeuw, Nederlan verbronsd metaallegering, in uitstekende staat. Het beeldje is bevestigd op een sokkel van gietsteen. In de ruimte van de sokkel kan as van uw dierbare bewaard worden (2ml). De beelden zijn van een tin legering en worden daarna verbronsd Via onze webshop heeft u de keuze uit meer dan 3verschillende soorten bronzen beeldjes.


Verkrijgbaar in diverse maten, in meerdere prijsklassen! We hebben sculpturen van brons, verbronsde beeldjes en tevens bronzen kunstwerken met beschilderingen. Een deel van de collectie is ook geschikt als tuinbeel ideaal om het komende seizoen de tuin in te richten! Mooi beeldje welke een verliefd stel uit beeld.


Dit verbronsde liefdes beeldje heet Samen staan we sterk. Op de top houden ze elkaar vast, samen kunnen ze alles aan. Prachtig cadeau voor een geliefde of voor een koppel dat verloofd is of gaat trouwen. Kavel van prachtige verbronsde beeldjes.


Het zijn collector - items, gemaakt in opdracht van de : STICHTING CLINICLOWNS NEDERLAND. De objecten verkeren in uitstekende staat, zijn circa centimeter hoog. Een mooi cadeau om te geven aan een pas uitgebreid gezin. Kunstzinnige creaties van brons of verbronsde beeldjes in diverse vormen en figuren.


De mooiste sculpturen in brons en bronzen beeldjes kopen. Samen met Italiaanse delicatessen en wijnen te verwerken tot een perfect kerstpakket.

Een selectie uit de beeldjes van Davinci, toegespitst op kerstmis en eindejaar. Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud- of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.


Kijk voor meer beeldjes en sculpturen op kunstpakket. Over kunstenaar Ger van Tankeren. Beeldjes op voorraad Gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts