woensdag 22 juli 2020

Zuiver kast high on wood

Zuiver kast high on wood

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies. Zuiver Meubels in het Echt Bekijken? Kies uit producten vanaf € 3125. Perfect te plaatsen in diverse woonruimtes, High On Wood komt tot recht in zowel de woonkamer als slaapkamer!


Het onderstel is van massief eiken hout en het kastgedeelte van hoogglans wit gespoten MDF. Een populair design met een Scandinavische tintje en de trend van dit moment ! In deze serie is ook een boekenkast, een tafel en een dressoir in varianten leverbaar. Mooi voor in de woonruimte, maar ook voor op kantoor of zelfs in de slaapkamer. Je kan hem ook heel goed gebruiken als tv-meubel.


High on Wood cabinet (2DR 2DO) We can hardly stop raving about this fantastic combination of classic, heavy oak and the huge contrast with sleek, glossy, super modern MDF. Our High on Wood cabinet will hold everything you don’t want to reveal to the world. Ben je op zoek naar een boekenkast? De hoge pootjes van dit kastje zijn van massief eikenhout. Deze zorgen voor een ruimtelijk gevoel.


Zuiver kast high on wood

Dit dressoir wordt als zelfbouw pakket geleverd. Een eenvoudige montage instructie wordt bij dit kastje meegeleverd. Bekijk ook eens de ander meubels in deze serie!


Daarnaast is dressoir in nog andere variaties verkrijgbaar. Met kastdeuren, met laatjes, groot, klein: Wat je ook wilt opbergen of uitstallen er is altijd wel een High on Wood voor jouw interieur! De broertjes en zusjes zijn nooit kwaa maar bewegen zich wel degelijk op hoge poten. Zijn eikenhouten onderstel vormt maar liefst de helft van het dressoir en deze poten zijn dus niet te missen.


Zuiver kast high on wood

Chique en stijlvol, dat zijn de juiste woorden voor dit prachtige dressoir High on Wood. Bezoek de Sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten. Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Voor 17:bestel morgen in huis. Wit en naturel hout dat samen zorgt voor één mooi geheel.


Deze boekenkast is geweldig te combineren met de andere attributen van High On Wood kijk daarvoor bij de verwante producten. Deze kast is van de serie High On Wood van het merk zuiver , zeer mooie serie alle producten zijn gemaakt van hout. Deze serie bestaat uit verschillende dressoirs in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Doordat ze allemaal op dezelfde manier zijn gemaakt zijn ze echt schitterend met elkaar te combineren. Voor de andere producten van deze serie kijk dan bij de UP-Sels.


De retro uitstraling en het gebruik van de massief eiken poten en de mooie hoogglans afwerking maakt deze kast tot een prachtig item voor in huis. Het dressoir High on wood is een onderdeel van de High on wood serie. Dit geeft de High on Wood een strak, maar toch warm uiterlijk. Binnen 1-werkdagen in huis.


Gratis verzending Avondbezorging. Home Meubels: Interieur, wonen en. Genoeg van rommeltjes en andere dingen die je liever uit het zicht hebt? Dressoir High On Wood geeft je een ruimte op al deze zaken op te bergen. Veel of weinig spullen, dat maakt niet uit.


Style ‘m af met jouw favoriete accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts