dinsdag 14 juli 2020

Vos interieur

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw.


Niet alleen met zijn collectie en presentatie – die is altijd al uitzonderlijk – maar vooral met de prijskaartjes.

Merken die Vos echt leuk vindt. Vos Interieur realiseert stijlvolle interieurs voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Van woon- en slaapkamers, badkamers en keukens tot garderobekamers, wijnkelders en bibliotheekinrichtingen.


Alles wordt met de hand vervaardig afgewerkt en gemonteer met ambachtelijke precisie. Niet in de laatste plaats door het architectonisch spraakmakende gebouw Maupertuus, dat Bart Vos op zijn 24ste speciaal voor de Vos -collectie ontwierp. Unieke interieurs van de beste kwaliteit.


Bekijk onze werkwijze of laat je inspireren door onze projecten. Devos Interieur staat bekend om ingetogen, doch klassevolle interieurs met verfijnde accenten die jouw persoonlijkheid weergeven.

Achter ieder interieur staat een gepassioneerd team geleid door Christel De Vos , een gedreven dame met een onuitputtelijke liefde voor het vak. Welkom Welkom bij Vos India Meubelen en Accessoires. Kijk rustig rond in onze webwinkel en heeft u vragen laat het ons weten! Dit kan ook via de chatfunctie rechtsonder.


In hartje binnenstad van Groningen vindt u O’42interieur. Vijf verdiepingen met designklassiekers, eigentijdse en vernieuwende ontwerpen. Een collectie meubelen, raambekleding, verlichting, vloeren en accessoires is zorgvuldig samengesteld uit Nederlandse en internationale topmerken. Zoekt u een aanvulling op uw bestaande inrichting of ben u van plan om uw interieur helemaal om te gooien?


Dan bent u bij Postma Interieur in Drachten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van interieuradvies op maat. Interieurarchitect en meubelontwerper Henk Vos vroeg begin jaren ’zijn zoon Bart Vos om een vernieuwend pand voor zijn woonwinkel te ontwerpen. Spraakmakend werd het ruwe materiaalgebruik, waarbij de toepassing van onbewerkt. Welkom op de webpagina van Vos Interieur op meubels-in.


Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens. Vos bvba staat u graag bij met het ideale advies, al vanaf de ontwerpfase, gebaseerd op vijftig jaar ervaring, zowel voor particuliere opdrachten als voor grotere projecten zoals kantoor- en praktijkruimtes, horeca- en winkelinrichtingen. Onbeperkte waaier van vormen, stijlen, materialen en kleuren.

Woonwinkel Frits Vos is al ruim zeventig jaar van alle markten thuis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor meubelen, vloeren, raamdecoraties, alles op gebied van slapen, verlichting en accessoires van o. De zwarte lederen 4fauteuil met voetenbank van Gelderland is een bekende retro stoel die in elk interieur past. Kom langs bij Vos Interieur en informeer naar de mogelijkheden. Nergens discreet weggemoffelde miniatuur-labeltjes. Overal lage prijzen en hoge kortingen, gegarandeerd met het blote oog te zien!


Vos interieur is een eigenwijze meubelwinkel met een eigen ontwerpstudio in Groningen. We verkopen designmeubelen van alle topmerken en veel eigen ontwerp. Bureaustoel Picknicktafel Buffetkast Nachtkastjes Ronde eettafel Salontafel Boekenkast Schoenenkast Badkamerkast Hoogslaper. Jarenlang werd het zelfstandig werken een dag per week afgewisseld met het geven van ontwerplessen. Tegenwoordig staat zijn eigen ontwerpstudio Roderick Vos centraal.


Vos heeft een intuïtieve, schetsmatige werkwijze van ontwerpen. U bent van plan uw vloer te vernieuwen. U wilt een vloerbedekking die rust in uw interieur brengt. Marcel Vos geeft het juiste advies m. Tapijt, hout of laminaat, in onze showroom vindt u het allemaal.


In de mooiste en modernste kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts