dinsdag 26 maart 2019

Spatwand keuken rvs

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Een spatwand van rvs in de keuken is het ideale materiaal om de muur te beschermen tegen spatten en hitte.

Bestel je keuken spatwand online. RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van keuken spatwanden.


Dankzij een RVS keuken spatwand kunt u voorkomen dat het vet sterk in de muur zal trekken. U hoeft er alleen maar een doekje overheen te halen en u bent alweer klaar. Daar komt ook nog eens bij dat de keuken achterwanden zorgen dat de keuken voorzien zal zijn van een moderne uitstraling. Rvs keuken achterwand op maat bestellen?


U heeft keuze uit rvs 3en rvs 31 afwerkingen als glad en k3geslepen, verschillende diktes, vlakke rvs achterwanden en gezette rvs wanden met mdf binnenplaat. Hiernaast kunt u direct uitsparingen en boorgaten voor bijvoorbeeld stopcontacten. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het achterwand gemakkelijk kunt schoonmaken, ideaal als spatscherm.


RVS achterwand en kunststof achterwand keuken. Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Naast een op maat gemaakte rvs achterwand leveren wij ook rvs achterwanden in de meest voorkomende standaard maten. Welke stijl je keuken ook heeft - modern, landelijk of minimalistisch - bij ons vind je wandpanelen de altijd passen bij je keukenstijl.


Onze acrylaat keukenachterwand heeft een poriënvrij, glad oppervlak en is eenvoudig schoon te houden. Dit hoogkwalitatieve materiaal is redelijk krasgevoelig, dus kijk uit met staalwol of schuursponsjes. In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien.

Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.


Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden? Wil je een ontwerp en offerte van Keukenplaats?


Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs achterwand. Roestvrijstaal in je keuken. Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs. Het kost veel tijd om rvs schoon en vingerafdrukvrij te houden. Rvs -look keukenachterwanden tegen zéér scherpe prijzen!


Snel en veilig te bestellen in onze webshop! Onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen of rvsplaat aan bedrijven voor keukens , u kunt ook terecht voor rvs platen voor het achter. Ook die kunnen wij leveren!


Strak, minimalistisch en stijlvol. Wél de uitstraling van écht Roesvrijstaal, maar niet de nadelen. Scherp geprijsd en bijzonder makkelijk schoon te houden.


Vaak is de keuken zelf ook ingericht met roestvrijstaal zoals RVS handgrepen of zelfs RVS apparatuur of kastjes. Ook kan de keuken zwart, wit of een kleurtje hebben. Maar ook in landelijke keukens wordt de RVS plaat gebruikt. Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn maatwerk. Bij Zambala moet je niet kiezen uit vastgelegde formaten die je dan zelf moet liggen verzagen.


Alle hoogteverschillen tussen de keukenkasten en de dampkap worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten zodat je één naadloos paneel ontvangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts