vrijdag 22 maart 2019

Estahome nl behang

ESTAhome - maak je huis gezellig! We reizen de wereld over op zoek naar de nieuwste woon- en modetrends en vertalen deze in onze collecties. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren! Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd.


Laat je inspireren en bestel online! Met fotobehang maak je elke muur bijzonder.

Ontdek de coole prints uit onze kinderkamercollecties. Van auto’s, robots, helikopters tot geweldige dierenprints – je vindt het hier allemaal. Ben je zoek naar behang voor een gezellige en vrolijke meidenkamer? Of wil je er een echte prinsessenkamer van maken? Hartjes, sterren, stippen, driehoekjes of gave dierenprints – van ESTA behang gaat elk meisjeshart sneller kloppen.


Esta Home biedt behang voor iedereen, van de kinderkamer tot studentenkamer tot seniorenwoning. In de webshop van Behangkoopjes. Dit 1 Nederlandse design wordt ontworpen door haar eigen stylisten die precies het Esta-gevoel weten over te brengen.

Trendy, warm, kleur, gezelligheid. Gelukkig weet je wat je mooi vindt. Mode en kleur zijn tenslotte onderdeel van je smaak.


En het is toch ook gewoon hartstikke leuk om te shoppen en zelf je eigen combinaties maken. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behangpapier nodig hebt. Esta heeft behangpapier dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Dit prachtige behang met een stilleven met bloemen in donker rood en zwart is gebaseerd op een afbeelding uit de collectie van het Rijksmuseum.


Je kunt daar vervolgens de afmetingen van jouw kamer invullen in de behangcalculator, zodat je precies het benodigde aantal rollen kunt berekenen. Behangen Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Esta Home Marrakech behang voordelig online bestellen bij Behangwereld. Geef je interieur een make-over door een saaie wand te behangen met dit gezellige delfst blauw rozen. Vergelijk ESTAHOME Behang online bij LionsHome.


Deze vrolijke beestenboel op papierbehang in een warme beige kleur geeft elke kinderkamer een leuke sfeer. Zacht roze is vooral erg populair voor een heerlijk dromerige baby- of meisjeskamer. Maar wist je dat dit zacht roze.


Met blauw kun je eindeloos variëren! Deze kleur heeft een rustgevende werking op de mens.

Dit licht blauwe papierbehang. Esta Isabelle behangMet Isabelle haal je de lente in huis! Iedereen kent het gevoel wel als de lentezon zich weer voor het eerst laat zien. Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen.


Eerlijk en goedkoop behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts