maandag 30 juli 2018

Woonboulevard son

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak.


Zoek naar meubelzaken eindhoven op de nieuwe KensaQ. Grootste assortiment ekkersrijt meubels.

Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. De ligging van de meubelboulevard is officieel in Son. Echter zijn de ondernemingen geregistreerd op Eindhovense adressen. Het gebied grenst direct aan de Eindhovense wijken Vaartbroek en de Achtse Barrier.


De verbouwingen zijn dit jaar afgerond. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Ekkersrijt te Son en Breugel. Als je op zoek bent naar koopzondagen van winkelcentrum Ekkersrijt, selecteer dan het koopzondag tabblad.

Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Woonexpress Son behoort met ruim drieduizend moppervlak tot een van de grootste woonwinkels van woonboulevard Ekkersrijt. Met een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires slaag je ongetwijfeld bij Woonexpress. Nederlands grootste warenhuis biedt volop keuze. Inspiratie, innovatietrends: meubels, accessoires, kinderkamers, verlichting, design.


Shop alles voor jouw huis. Wonen is voor iedereen anders. Zo kun je zelf kiezen wat bij jou past. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Bij Sijben vind je de grootste collectie (design) woon- en slaapmeubelen en keukens. Beleef Sijben in onze showrooms! Bij Küchen Direct stel je jouw keuken zelf samen. Je ziet daarbij direct de laagste prijs. Laat u verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment.


Bekijk de openingstijden en route. Sanders Meubelstad Son biedt een eigen collectie kwaliteitsmeubelen. In onze winkel aan de woonboulevard in Eindhoven vindt u een verscheidenheid aan stijlen.

Iedere stijl is op zich herkenbaar door de toepassing van de meubels in combinatie met decoratie en woonaccessoires. Iedere meubelhoek toont daardoor een compleet beeld in bijvoorbeeld een klassieke stijl, urban sfeer, industriële look of landelijke. In onze woonwinkel in Eindhoven vindt u mooie lampen, comfortabele bedden en een ruime keuze in kasten, tafels, stoelen en diverse woonaccessoires. Onze showroom is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Woont u in Eindhoven of in omliggende plaatsen zoals Son en Breugel, Valkenswaard of Tilburg?


En toch draait het bij ons niet alleen om verlichting. Eindhoven is namelijk juist ons filiaal met een leuke kidscorner waar je kinderen rustig een filmpje kunnen bekijken op het Disney kanaal, zodat jij rustig kunt winkelen. De vestiging is op woonboulevard Ekkersijt in Son , gemakkelijk te bereiken en parkeren is gratis.


Leen Bakker is in Son en Breugel gevestigd aan de Ekkersrijt. Op zoek naar een eiken dressoir, witte kast of een massief eiken eettafel? Bij de Bommel vindt u mooie meubels de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts