woensdag 11 juli 2018

Decokay gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Gordijnen zijn eigenlijk de kers op de taart van je interieur. Daarom ga je bij het uitzoeken van gordijnen of andere raambekleding niet over één nacht ijs.


Decokay -winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Elk raam is uniek en daarom zijn rolgordijnen in diverse maten en uitvoeringen te krijgen. Bovendien dek je met oprolbare gordijnen gemakkelijk de ramen af tegen zonlicht. Ze hebben keurig bij ons thuis ingemeten en nu ben ik reuze nieuwsgierig naar het eindresultaat.


Decokay gordijnen

Voor de kosten hoef ik het niet te. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


We staan in de regio bekend vanwege onze goede vakkennis en service en ons uitgebreide assortiment van topmerken. Wat ooit begon als schildersbedrijf, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Wolvega. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Inmiddels is de vierde generatie toegetreden tot het bedrijf. In onze winkel draait het allemaal om jou en jouw woonwensen.


De speciaalzaak op het gebied van woninginrichting. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Het team van de gebroeders Bakker staat dagen per week voor je klaar om je van dienst te zijn met woonadvies, inspiratie, goede producten en vakkundige monteurs. Met gordijnen bedoelen we de stukken stof die voor de ramen hangen. Ze houden het licht buiten, of laten het juist subtiel naar binnen komen.


Maar ze zijn ook isolerend en geluiddempend. Kortom, gordijnen zijn een niet weg te denken type raambekleding in huis. Een team van enthousiaste medewerkers staat zes dagen per week klaar om u van dienst te zijn met advies en inspiratie.


Decokay gordijnen

Ons rapportcijfer is een op basis van 2beoordelingen van klanten. Voor behang (de behangshop), vloerbedekking (tapijt), verf (Flexa), zonwering, raamdecoratie ( gordijnen , lamellen, luxaflex) en de nieuwste woontrends kunt u altijd terecht in van onze vestigingen. Ook bij het opmeten en advies geven bij ons thuis een goede uitleg.


De gemaakte gordijnen heel netjes gemaakt. Ook het ophangen is zeer netjes en vakkundig gedaan. Een uiterst vriendelijke man.


Decokay gordijnen

Wij hebben alle bekende merken voor uw interieur, gepresenteerd in een sfeervolle winkel. Naast deze bekende merken hebben wij voor alle productgroepen ook ons huismerk DECOKAY DESIGN. Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis.


Dat is weer even andere koek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts