woensdag 31 januari 2018

Naamstickers deur

Merk al je spullen met Stikets. Ideaal voor beurzen, lezingen… Voeg je naam en logo toe! Zoek naar naam stickers op de nieuwe KensaQ. De grootste collectie kastdeuren online!


Kastonderdelen tegen lage prijzen.

De moderne voordeurstickers met naam springen er juist weer uit door de aparte lay-out met de naamstickers. Bestel vandaag nog je eigen naamsticker , huisnummer sticker of raamsticker met naam en geef je voordeur in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Het pimpen van je deur kan al een hele verandering zijn! Heb je een saaie tussendeur in huis, of kijk je steeds maar weer tegen die ene oude deur aan?


Denk dan eens aan een deurposter met kleurrijke bloemen, je favoriete dier of een tekst in sierlijke letters. Ook voor deuren voor kinderkamers is er volop keus. Naamstickers zijn zeer veelzijdig en kunnen voor meerdere gelegenheden worden ingezet.


Wat te denken van wanneer er iemand jarig is binnen uw kringen en u hem of haar wil verassen door middel van een naamsticker met eigen naam op de deur te plakken.

Voor iedere gelegenheid kunt u wel een reden verzinnen om een naamsticker te gebruiker. Deurstickers zijn er in vele soorten en maten. Je kunt de naamstickers deur plakken op gladde ondergronden.


De sticker is ook weer makkelijk te verwijderen. Schitterende naamsticker met snor voor op de muur of deur type Mick. Naast al deze opties kun je natuurlijk ook je eigen sticker maken. Eigenlijk zijn het vergrote naamstickers , maar zijn ze herplaatsbaar, zodat je ze overal opnieuw kunt gebruiken.


Het maximale aantal tekens is 15. Spaties tellen ook mee) Een tekst naar keuze voor op je deur. Het lettertype bij dit product is “Shelley Allegro”. Afmeting: Deze sticker is in drie hoogtes te verkrijgen.


Voordeursticker met alle voornamen van het gezin. Geef je voordeur een heel persoonlijke uitstraling met een gepersonaliseerde voordeursticker! De voordeursticker kan op het glas én het houtwerk van de deur geplakt worden.


Leuke persoonlijke sticker voor op de deur. Hele goede service, ik kreeg de sticker er eerst niet goed op dus mailde voor tips.

Binnen een paar minuten had ik antwoord en de dag erna al een nieuwe goed plakkende sticker. Bestel ze vandaag bij Verstickerd en binnen enkele dagen zet je overal de naam van je kind op. De deurstickers passen op alle vlakke deuren. Met de deurstickers van Posterwand.


Het is namelijk mogelijk de poster op het gewenste formaat te snijden. Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. Hierdoor is ook de foto scherp wanneer u vlak bij de deur staat.


Ook kun je ze gebruiken om informatie te geven, bijvoorbeeld over openingstijden. Onze deurstickers zijn geschikt voor allerlei type deuren : hout, glas, kunststof, metaal. Deze deur stickers zijn zelf eenvoudig aan te brengen door middel van de easy apply bubble free lijmlaag.


De lijmlaag van de deursticker heeft kleine luchtkanalen waardoor u makkelijk overtollige lucht achter de sticker weg kan wrijven. Zorg ervoor dat u de sticker eerst goed uit lijnt op de deur en daarna per kant de sticker gaat aanbrengen. Ook de deurstickers zijn erg leuk om de deuren een mooie sfeer te geven.


Dankzij de verschillende designs en vele kleuren vind je altijd een muursticker die past in jouw interieur. Ontwerp eenvoudig jouw eigen muursticker met een uniek design en jouw eigen naam of tekst. Dat kan met onze speciale naamstickers voor de voordeur.


Door de namen van uw gezinsleden op de voordeur terug te laten komen, weet iedereen wie de bewoners zijn het huis. Bovendien zorgt het voor een extra leuke uitstraling als u weer thuiskomt. Veel mensen vinden het vervelend om verkopers aan de deur te hebben. Maison Marcella voor Interieurstickers, Rompertjes en Shirtjes met Tekst!


Sticker geen verkoop aan de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts