dinsdag 16 januari 2018

Hay strap spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Hay Spiegels , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct!


Hay strap spiegel

Bestel online of kom langs! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. De spiegel is makkelijk op te hangen, het ophanghaakje wordt meegeleverd.


HAY Spiegel Strap Mirror is een moderne spiegel die de aandacht niet alleen door zijn grootte maar ook zeker door zijn prachtige design op zich weet te vestigen. De Hay Strap Mirror spiegel is omgeven door een metalen ran afgewerkt met een poedercoating. De stevige band die de spiegel draagt is gemaakt van siliconen. De Strap Mirror van Hay is verkrijgbaar in twee afmetingen.


Hay strap spiegel

De kleine versie heeft een diameter van 50cm en de grote een diameter van 70cm. Graag wil ik een vraag stellen over dit product: Hay Strap spiegel. Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk.


U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem. Ronde spiegel met siliconen band. Alleen een semi-transparante siliconenband houdt de design-wandspiegel stevig vast in zijn gepoedercoate stalen frame.


Hay strap spiegel

Hierdoor past deze spiegel in elk interieur. Strap spiegel van Hay is een prachtige tijdloze spiegel die opvalt door haar mooi eenvoudig design. Je kan de spiegel gebruiken in de hal, badkamer, slaapkamer, leefruimte.


En dan kan een Hay spiegel natuurlijk niet ontbreken. De Pinorama Mirror spiegel large en de Pinorama Mirror spiegel small zijn speciaal ontworpen om met haakjes aan het Pinorama rek op te hangen. Deze Hay spiegels zijn dus mooi en tegelijkertijd praktisch in gebruik. Flinders is officieel dealer van Hay spiegels. HAY, Deens design van topkwaliteit.


Nú op voorraad dus snelle levering! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Beschreibung von HAY Spiegel Strap. Basierend auf dem Konzept der Zurückhaltung, hat der Strap Spiegel des dänischen Herstellers HAY das Design in einer sauberen, runden Form gehalten. Der Spiegel besticht durch sein puristisches Erscheinen.


Ein simples, aber strapazierfähiges Silikonband hält und befestigt den Spiegel an der Wand. HAY - Strap Mirror - ronde Spiegel. Hay maakt design meubels voor een Scandinavisch interieur. Lampen, stoelen, tafels en zitmeubels zoals banken.


Deze spiegel is gestript tot een schone en ronde vorm met een diameter van centimeter. HAY Strap Mirror Spiegel , grau Ø 50cm günstig auf Amazon. Het minimalistische ontwerp is uitgerust met een rubberen band die zich strak rondom de cirkelvormige spiegel sluit.


Voor montage van dit multifunctionele object kan je de spiegel het beste ophangen aan de rubberen riem. Strap features a groove around the edge to contain a sturdy rubber strap that is used to mount the mirror on the wall. De ronde lijst van gepoedercoat staal heeft een groef waar de rubberen band doorheen loopt. With its functional and minimalistic design, Strap Mirror is perfect for hanging in bedrooms and halls and not suitable for wet rooms. We hebben het hier eerder gehad over de interieurtrend van de ronde spiegel.


De ronde spiegel is ook een super leuk idee voor de badkamer. Een prachtige ronde spiegel van gepoedercoat staal, die middels een siliconen band aan de wand opgehangen kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts