woensdag 8 juli 2020

Verduisterende binnenscreens

Fijn polyester mazenweefsel voorzien van een brandwerende PVC coating volgens. De achterzijde is eveneens voorzien van een. Dit verduisterend polyesterdoek is toepasbaar aan de binnen- en buitenzijde. Binnenscreens zijn uitstekend als zonnewering in een woning of op een werkplek. Zeker wanneer de inrichting minimalistisch is, passen de binnenscreens perfect bij het interieur.


Daarbij zijn binnenscreens geschikt voor kleinere ramen, maar ook voor zeer brede raampartijen.

Door de moderne en minimalistische uitstraling en de ideale wering van zonlicht op beeldschermen worden binnenscreens meer en meer toegepast in burelen en private woningen. Niet alleen zijn screens compact in opgerolde toestan maar ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze kunnen zowel manueel, alsook elektrisch worden bediend. Mooie, strakke en doeltreffende zonwering voor zowel thuis als op kantoor!


Minimalistische binnenscreens , ideaal voor zonwering in burelen en private woningen. Topscreens voor horizontale of schuinliggende zonwering op veranda’s of lichtstraten. Met de verduisterende screenzonwering van Rolluiken Janssen BV kiest u voor jarenlang zorgeloos wooncomfort! Grootste webwinkel voor zonnewering, zonneschermen, zonwering en rolluiken van Belgie.


Als doek voor het screen kan gekozen worden uit een ruime keuze variaties van Screen doek (Sergé 600), Soltis en Soltis 92.

Uiteraard kunnen deze verduisterende gordijnen ook in andere ruimtes gemonteerd worden waar u het verduisterd of donker wilt hebben. De raamdecoratie werkt ook erg goed tegen de zon door de isolerende coating. Ondanks de verduisterende stof blijft er een kier aan beide zijkanten.


Brustor biedt een uitgebreid gamma zonwering screens aan voor verschillende toepassingen. De screens werken niet enkel verduisterend , ze creëren ook de gewenste privacy. Windvast, insectenweren verticaal of horizontaal, binnen of buiten, met kabelgeleiding, boven een veranda,.


Deze verduisterende gordijnen van Nightlife Home hebben de kracht om de hele look en feel van een kamer te veranderen. Gordijnen zijn van essentieel belang in elke woonruimte. En verduisterende gordijnen doen hun werk, want ze veranderen de kamer in een donkere ruimte, het isoleert en is ook nog eens geluidswerend.


In een donkere kamer slaapt u namelijk een stuk beter en rust u beter uit! Het rolgordijn is op maat gemaakt en kan dus compleet naar wens samengesteld worden. Onze screens werken niet enkel verduisterend , ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen.


Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Doordat het glas in uw ramen niet opwarmt, blijft de binnentemperatuur de hele dag heerlijk koel. De perfecte zonwering dus.


Het doek van een zonnescreen reflecteert zonnestralen, is bestand tegen weersinvloeden én is vuilafstotend. Screens zijn echter niet verduisterend , uw huis blijft dus lekker licht.

Windbestendig en lichtwerend ritsscreen door ontbreken van kier tussen doek en zijgeleiding. Kan tevens functioneren als hor en als compleet verduisterende zonwering. Met deze vernieuwende collectie is het nu mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren. De slaap vatten in een verlichte kamer is niet evident.


Maar koopt u de verduisteringsscreens van Buerman? Dan slaapt u voortaan als een roos – óók overdag. Want onze verduisterende screens – die zowel binnen als buiten kunnen geplaatst worden – houden het zonlicht tegen én maken uw kamer donker.


Ze zorgen ervoor dat al het licht wordt tegengehouden, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Al onze verduisterende rolgordijnen hebben aan de achterkant een speciale coating.


Deze coating zorgt ervoor dat verduisterende rolgordijnen 1procent verduisterend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts