woensdag 5 februari 2020

Waxinelichthouder oranje

Reserveer online, laagste prijzen. Boek het Hotel Oranien , Nastätten. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Kies uit 1producten vanaf € 50. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Oranje waxinelichthouders van. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour.

Deze Bright Stripe waxinelichthouder is van het merk FEST Amsterdam. De houder heeft een witte kleur met een zwarte grafische print en is gemaakt van eierschaal porselein. De waxinelichthouder heeft een afmeting van 9x9x(lxbxh) cm. Wordt geleverd exclusief waxinelichten. Horeca, Party en Event Verhuur.


En binnen in is een rode bubbel, verwerkt in een oranje bubbel. Hierom heen zijn luchtbelletjes in het glas gemaakt. De complete waxinelichthouder is gemaakt van massief glas. Deze waxinelichthouder is ron met een afgevlakte bodem zodat deze stevig staat.


In de bovenkant is een opening gemaakt voor het waxinelichtje. Daarom mogen kaarsenhouders niet ontbreken in een huishouden. Waxinelichthouder Seleniet oranje. Theelichtjes stralen gezelligheid uit. De uitsnijdingen die in het keramiek zijn gemaakt geven een heel bijzonder en uniek lichteffect.


Blanc Kavla (15cm) Afmetingen product: 12cm x 12cm x 15cm. Hangend oranje (6cm) Afmetingen product: 6cm x 6cm x 6cm. Seleniet brengt licht in de ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Oranje seleniet hart waxinelichthouder , theelichthouder. Wie kent ze niet: de oranje zoutlampen. Dit is een waxinelichthouder van hetzelfde zout. In de vorm van een driehoek, met een gewicht van 8gram een gezellig. Deze theelichthouder komt uit de PTMD Collection.


De theelichthouder is gemaakt van glas en heeft een oranje kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts