dinsdag 15 oktober 2019

Pip taartschaal

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist. Pip Studio serviezen bij de Bijenkorf. Special Price 3Regular Price 495.


Pip taartschaal

De taartschaal kan gebruikt worden voor het uitstallen van lekkere gebakjes of gerechtjes. De schaal is gemaakt van 1 porselein van een bijzonder hoge kwaliteit. Verder heeft de taartschaal vrolijke kleurtjes en een bloemenprint. Deze mooie taartschaal uit de Kastehelmi serie van Iittala heeft een prachtig Scandinavisch design dat doet denken aan waterdruppels. De in het oog springende schaal is gemaakt van hoogwaardig glaswerk en mag gewoon in de vaatwasser.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Pip studio blushing birds taartschaal op voet 30. Cm - rood blushing birds zowel het bord als de voet van dit ronde rode taartpla.


Pip floral cakeschaal ovaal khaki - hummingbirds floral taartschaal ovaal uit de serie floral van pip studio. Deze dozen werden vaak heel leuk ontvangen. Nu komen ze met een nieuw design die wat rustiger is maar zeker bij de PiP fan in de smaak zal vallen. De PiP geschenkverpakkingen bestaan uit: mokjes, bekers, kop en schotel espresso en kop en schotels. Taartplateaus van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. De schaal heeft een bijzondere, ovale vorm waardoor u extra veel gebak kunt uitstallen. Verder is de schaal gemaakt van hoogwaardig porselein.


Pip taartschaal

Dankzij het vrolijke patroon en de mooie kleur ziet de taartschaal er prachtig uit. Deze pin is ontdekt door Lisette Eppink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De randen siert de bekende rood witte strepen met gouden afloop. Je hebt een prachtige taart gebakken. Voorzien van een mooie laag fondant, feestelijk versierd met marsepeinen bloemen en suikerwerk. Floral Hummingbirds taartschaal cm.


Pip taartschaal

Je presenteert deze taart op een mooie taartschaal , snijdt hem aan met een speciaal taartmes en serveert het met de taartschep op een gebaksbordje. Nu tijdens SALE met korting tot. Bekijk het bord PIP Studio van henrietteekkel op Pinterest.


Als je het helemaal goed wilt doen, presenteer je deze taart op een taartschaal van PIP Studio en serveer je de taartpunten op gebloemde gebaksbordjes van hetzelfde merk. Maar deze taart is van zichzelf eigelijk al ‘ PIP ’ genoeg. Ik heb voor fondant gekozen, maar marsepein kan natuurlijk net zo goed. Dit recept is voor tot personen. Sommige hebben een strak design, terwijl andere bedrukt zijn met vrolijke prints.


Bij glas is de keuze geringer, maar ook hier bestaat er variatie wat betreft vorm. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de designs van PIP of Leonardo. Met zowel aardewerk als glas moet je voorzichtig omgaan, omdat beide materialen stootgevoelig zijn. Er komen geen resultaten overeen met uw zoekopdracht Verwijder één of meerdere zoekopties om uw zoekopdracht te vergroten.


Profiteer van korting tot op je favoriete artikelen. De witte handvatten zijn gedecoreerd met een abstract dessin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts