donderdag 15 augustus 2019

Vacature meubelontwerper

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Ben jij een creatieve meubelgek? Is visualiseren jouw middle name? Zet jij ideeën makkelijk om in een concreet design?

Word je blij van een goed commercieel resultaat? Taken en verantwoordelijkheden. In de sector Techniek, productie en bouw zijn ontzettend veel soorten beroepen.


Juist in deze sector is er sprake van een continue innovatie van producten, bijbehorende diensten en processen. Door dit proces van innovatie en dus verandering van (bedrijfs)processen ontstaan er ook veel vacatures en dus carrière. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Uw vacature niet gevonden? Bekijk vacatures van meubelontwerper noord-brabant.


In het verleden zijn vacatures ingevuld van meubelontwerper noord-brabant.

Er zijn 2vacatures in de provincie Gelderland gevonden. Wil jij je carrière beginnen in de provincie Gelderland? Wil jij een topvacature vinden in provincie Gelderland?


Bekijk dan deze vacaturepagina, want misschien zit jouw droombaan hiertussen! Solliciteer nu bij McDonald's. Vind jouw ideale baan bij McDonald's! Meubelontwerper van directe werkgevers, solliciteert u via deBanenSite. Toe aan een nieuwe baan in de techniek?


Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Als meubelontwerper werk je voor een meubelfabriek of als zelfstandig ondernemer. Jij ontwerpt meubels, denk aan tafels, stoelen, kastjes en noem maar op. Het gaat meestal om meubels waarvan complete series worden geproduceerd.


Maar het kan ook zijn dat je designmeubels ontwerpt die bestemd zijn voor exclusievere doeleinden. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Heb jij een commerciële mindset en heb jij technisch.

Een meubelontwerper ontwerpt bijvoorbeeld kasten, stoelen en tafels in een fabriek die seriemeubelen produceert. Voorbeelden van werkzaamheden: maakt schetsen, werkt schetsen uit tot technische tekeningen, leest vakliteratuur, bezoekt vakbeurzen, overlegt met opdrachtgevers en deskundigen van de afdelingen constructie, productie, marketing en verkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts