vrijdag 18 mei 2018

Geluidloze stopwatch

De grootste collectie stopwatches! Stopwatches tegen de laagste prijzen. Ruim aanbod coachingsmaterialen. Meerdere aanbieders online. Alle merken coachingsmaterialen.


Vind coachingsmaterialen online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Tunturi stopwatch Deze stopwatch beschikt over alle benodigde basisfuncties. Op het grote display kan je je tijden goed aflezen.


De stopwatch is te bedienen door op de knoppen aan de bovenzijde van de klok te. Onderstaande stopwatches beschikken over een stille modus. Hiermee zijn stopwatches geluidloos te maken.


De geluidsignalen die te horen zijn bij meldingen en het indrukken van toetsen zijn dan volledig uitgeschakeld. De Fastime is ideaal voor eenzijdige tijdsregistratie en sportmetingen zoals voetbal. Geschikt voor professioneel gebruik en eenvoudig te gebruiken. Deze stopwatch heeft alle basis functies en heeft een groot display (mm) en daarnaast kan deze stopwatch ook geluidloos ingesteld worden.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het grote aanbod maakt dat we stopwatches met vrijwel alle gevraagde functies kunnen aanbieden. Great for the classroom, or meetings. Bookmark some new educational materials today!


All Free, all for download. Bestel snel jouw coachingsmaterialen. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. De Fastime is geschikt voor professioneel gebruik en eenvoudig te gebruiken. De cumulatieve of tussentijden kunnen tijdens het opnemen veranderd worden.


Klembord om het Scoreformulier uit het zicht van de Cliënt te houden. Een USB-stick voor het opslaan van de PowerPoint. Minstens gelinieerde blaadjes. Blad van resultatenverwerking.


Zoek jij een klok die niet tikt? Hier vind je een groot aanbod stille klokken! De leerkracht houdt de stopwatch bij.


De moeilijkheidsgraad van de woorden moet meegenomen worden in de puntentelling. Met een tijdschakelaar van GAMMA bespaar je energie en tijd. Schakel verlichting of apparatuur automatisch in en uit met een tijdklok, schakelklok of tijdschakelklok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts