maandag 19 februari 2018

Spreuktegeltje

Spreuktegeltje

Bestel hier uw favoriete spreuktegel. Voor elke gelegenheid een passende spreuk. De spreuktegeltjes op deze pagina kun je voorzien van je eigen spreuk. Op onze spreukenpagina zijn honderden leuke spreuken te vinden. Je kunt deze spreuk vervolgens op een tegeltje laten drukken.


Spreuktegeltje

Ook kun je op het spreuktegeltje nog een extra tekst plaatsen. Veel plezier met het uitkiezen van een leuk spreuktegeltje ! De populariteit van Delfts Blauwe (spreuk)tegeltjes. Met tegeltjeswijsheid hebben we al jaren een grote collectie met spreuktegeltjes in Delfts Blauwe kleuren.


Op zoek naar mooie spreuktegels? Als cadeautje bijvoorbeeld of voor op jouw social media pagina? Spreuktegels, leuke tips en nog veel meer informatie.


Spreuktegeltje

Kies uit een van de honderden spreuken en zit uw spreuk er niet bij,laat deze dan op een tegeltje zetten. De manier waarop dit gedaan wordt is al heel ou met een spreuktegeltje. Wijsheden op een tegeltje of een leuke spreuk om aan te geven hoe je ergens over denkt of hoe je je voelt. Sinds jaar en dag worden bijvoorbeeld spreekwoorden en gezegden op tegeltjes gezet. Wat moet je met zo’n tegeltje?


Geinig, een leuk spreuktegeltje in de wc. Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje. Uw tegeltje met spreuk eenvoudig besteld en zeer snel in huis! Probeer onze editor voor leuke tegeltjeswijsheden! Naast spreuken vind je hier ook mooie teksten en zinnen.


Delfts blauwe spreuktegeltje Moeder, Een gedicht, lieve woorden, want vergeten doe ik je niet. Tegeltjeswijshei iedereen kent de bekende delfts blauwe tegeltjes wel. Je ziet ze voorbij komen met de meest grappige maar ook wijze spreuken. Natuurlijk kun je voor jezelf een spreuktegeltje maken maar ook als origineel cadeau zit je hier goed mee.


Alles over het maken van een persoonlijk tegeltje. Een tegeltje maken doet u via de marktleider en specialist. Lees hier alles over tegeltjes maken. Nl Paper dreams Rawa Geschenken Dulaire Snoepkado. Tobar JInscom Heads puckator Merk CottonCountts Ontwerpjezo.


Stern Fabrik Clix PetSigns Lumeria Roze sleutel Fotofabriek Stegels Milo Deluxa J. Wanddecoraties koop je eenvoudig online bij bol. Wie kent niet de tegeltjes aan de muur… doorgaans het. TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden.


Grappige spreuken over werk en oneliners voor op kantoor. Als ik iets fouts zie, bied ik mijn hulp aan. Grappige citaten over bazen en werknemers, managers en werkevers.


Spreuktegeltje

Kantoorhumor gevangen in leuke citaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts