maandag 18 september 2017

No fruit kussens

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Nofruit is DE specialist als het gaat om kussens op maat.

Sterker nog, hier zijn we ooit mee begonnen. Wij zijn dag in dag uit in de weer met kussens. Voor ieder soort kussen ben je bij ons aan het juiste adres.


Of je nu iets zoekt voor op je boot, tuinset of keukenbankje. Bepaal helemaal zelf hoe jouw kussens er uit moeten zien. Fauteuil (MATE) De eigenwijze stoel van nofruit die simpel en logisch in elkaar zit. Na een zoektocht voor een zitkussen voor de tuinbank kwam Anne erachter dat winkels alleen kussens verkopen in standaard maten.


En die waren er nou nét niet in de maat van haar tuinbank. Want nofruit maakt op maat gemaakte kussens precies in de afmeting die jij wil.

Dus ook voor de tuinbank van Anne. Over Antraciet-grijze Nofruit NO FRUIT Waterafstotende palletkussens - set stuks - grijs Een luxe en zeer complete set kussens voor o. Met de maat van 120x80xpast deze precies. We kunnen in onze showroom diverse kussens laten zien (dus de stof, vulling en afwerking kun je zien, uitproberen en testen). Ook hebben we de MATE staan en enkele tafels.


Er staat ook een loungestoel XXLounge van Woodmakers. De tuinkisten hebben we niet in de showroom staan. Onze showroom zit op de Industrieweg 3d te Vught. Worden de kussens intensief buiten gebruikt? Dan kan er uiteindelijk vocht in de kussens trekken, door bijvoorbeeld zo’n onvervalste Nederlandse of Belgische regenbui.


Kussens op maat in elke gewenste vorm en afmeting! Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vergelijk alle zitzakken op Beslist. In het filmpje laten we je een greep zien van de kussens die we deze zomer hebben gemaakt.

Loungebanken, tuinstoelen, palletbanken, alle soorten en maten komen voorbij. Staan jouw maatkussens ertussen? De Mate maak je helemaal zelf. Je zet de stoel zelf in elkaar. Het ontwerp is zo gemaakt dat dat echt een klusje van niks is.


Maar ook de kussens maak je zelf, beter gezegd je ontwerpt de kussens zelf. Bij nofruit kan je alle kanten op met je ontwerp. Zo hebben de kussens van deze Mate verschillende kleuren. Grijze Nofruit Tuinkussens kopen?


Dus ik maakte een aparte knop op de site met kussens bestellen. Mensen wilden niet alleen kussens voor hun loungebank, maar ook voor hun zelf getimmerde stoel, hun boot, caravan, noem maar op. Elke gewenste maat, kleur of stof kon geleverd worden. De bestellingen stroomden binnen en ons huis stond helemaal vol met kussens.


Nadat je bestelling bij ons binnen is, gaan wij aan de slag om de productie in gang te zetten. Binnen twee weken heb je het kussen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts