dinsdag 22 augustus 2017

Design spiegel

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Uitstekende service en hoge kwaliteit.

Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen.


Als je besluit om een design spiegel aan te schaffen zal dit niet alleen uit functionele overwegingen zijn. Een fraaie spiegel aan de wand heeft een grote decoratieve waarde in huis. We hebben de mooiste spiegels voor je geselecteerd.

Exemparen met bijzondere randen en frames van hout, kunststof, glas of leer. Ben je op zoek naar een mooie spiegel waarin jij je haar en make-up wilt doen, dan hebben wij een aantal mooie spiegels met verlichting voor jou in de aanbieding. Zo hebben wij verschillende spiegel aanbiedingen inclusief led verlichting. Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels.


Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire voor designliefhebbers! Zo vindt u altijd iets wat u zoekt! Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Met wat designglaswerk til je die muur naar een hoger niveau en kun je dat prachtige snoetje van je in een nog mooier frame bekijken.


Een sierlijke passpiegel met Barok ornamenten kan je slaapkamer een romantische sfeer geven terwijl een design model in de hal voor een moderne look zorgt! Bent u het interieur dat u nu heeft zat en wilt u een geheel nieuw interieur dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste meubelen. Het assortiment bestaat uit diverse bekende merken zoals Umbra, Seletti, Spinder en Zuiver.


Spinder heeft zelfs spiegels en kapstokken in één in het assortiment, erg handig en praktisch dus! De Seletti spiegels zijn vanwege de originele ontwerpen echte eyecatchers in het interieur. De nieuwe generatie LED spiegels van HIPP- design worden zowel in standaard maten geproduceerd als ook in maatwerk aangeboden.


Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Naast spiegels met verlichting, kun je ook bij ons terecht voor spiegels met verwarming, spiegels met vergrootspiegel, spiegels met stopcontact, ronde spiegels en spiegels met muziek. Bij aankoop van een spiegel met licht of een andere spiegel , profiteer je altijd van gratis verzending en snelle levering. We kijken er iedere dag in om naar onszelf te kijken. Maar een spiegel hoeft niet alleen een praktische functie te hebben.


Hang bijvoorbeeld een grote unieke spiegel in de hal voor een bijzonder entree. Of vergroot je woonkamer door het ophangen van een spiegel achter de bank of. Dan is een design spiegel een aanrader! Maar ook als tafel spiegel , of als passpiegel kan een design spiegel ideaal zijn.


Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Maisons du Monde: klassieke, ronde, vierkante, rechthoekige spiegels , in romantische stijl en nog veel andere. De design spiegels van Musthaves. Vind de spiegel die bij jou past! Hoewel design spiegels vaak als moderne spiegels worden gezien is niets minder waar. Deze worden nu nog steeds als modern gezien, terwijl de term antiek qua leeftijd beter overeenkomt.


Nederlandse bedrijf van Gispen. Best design black miracle led spiegel b1x h80cm let op! Deze spiegel heeft rechts onder een beschadiging.


Een meer theatrale uitstraling krijgt je badkamer met Kartells All Saints spiegel , uitgevoerd in chroom, kristal of bladgoud. Vandaag besteld is vaak de volgende dag al in huis. We verzenden gratis in de Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts