donderdag 18 mei 2017

Spiegel op maat laten maken

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Bekijk onze achterwanden op maat!


De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Ruim assortiment online bestellen! Bepaal zelf hoe uw spiegel eruit komt te zien! Ons concept is even simpel als uniek: wij maken voor u uw spiegel op maat. Wij leveren aan particulieren en bedrijven tegen zeer voordelige prijzen! Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen hebben wij het spiegels op maat concept ontwikkeld.


Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Daarna wordt automatisch de prijs berekend.

Spiegel op maat vierkant of rechthoek. We kijken dagelijks in de spiegel. Op zoek naar een spiegel voor in de badkamer, woonkamer of hal? Wij maken alle spiegels volledig op maat.


Bij de afmetingen bepaal je zelf het model en de afmetingen. Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Er zijn verschillende mogelijkheden om de randen van je spiegel op maat te laten afwerken. Als de randen van de spiegel geheel in een kader of lijst komen,. Hierdoor kan je er dus hardglazen wanden of deuren van maken.


Dit lukt bij de normale spiegels niet. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Alle spiegels worden standaard onafgewerkt geleverd.


Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Dat wil zeggen alleen snijden, met scherpe randen.

Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier. De getoonde prijs is per m2. De voordelen van een spiegel op maat : Door een spiegel op maat te laten maken , is de spiegel volledig in lijn met de stijl van je badkamer of het interieur van de woning.


Met een spiegel op maat heb je de keuze uit verschillende kleuren, zodat de spiegel voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar de ideale spiegel , dan valt dat niet altijd mee. Ze zijn te groot of te klein, de lijst past niet goed bij de ruimte of u vindt de afwerking niet mooi.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. De spiegels op maat zijn mogelijk in facet en poly geslepen of ongeslepen. Kortom bij van der Horst vindt u uw badkamer spiegels. Voor een op maat gemaakte spiegel kunt u altijd terecht bij Glashandel Accuut. Wij hebben verschillende soorten spiegelglas in voorraad.


En met onze speciale snijtafel kunnen wij spiegels in alle maten en vormen maken die u wilt. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor een spiegel op maat. Of u nu een mooie spiegel voor uw hal wilt, een spiegel in de lift van uw kantoorpand of passpiegels in de paskamers van uw kledingzaak: Glasservice IJsselstein regelt het voor u. Met onze maatwerk configurator kunt u zelf uw spiegel samenstellen. De spiegel kan worden voorzien van één of meerdere verlichtingsstroken, indirecte (ambi)verlichting, verwarming en een schakelaar. Zo kunt u ons inschakelen voor het laten snijden en maken van een prachtige spiegel voor in uw woning.


Hiermee leveren wij echt maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien doen wij dit ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs. Tegenwoordig kun je een spiegel op maat laten maken in alle gewenste vormen en stylen, van modern tot barok.


Je kunt je spiegel in een mooie nieuwe lijst laten zetten of in een oud antiek exemplaar. Tegenwoordig kunnen spiegels door nieuwe technieken in alle vormen en maten gemaakt worden, ook naar eigen ontwerp. Bij De Voordelige Groep bestelt u een op maat gemaakte spiegel eenvoudig en snel online.


Alle prijzen zijn inclusief BTW en bij een order boven de € 50- betaalt u geen verzendkosten. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Oosterhout. Heeft u nog vragen over het op maat laten maken van een spiegel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts