donderdag 9 februari 2017

Auto sticker ontwerpen

Kies of upload een ontwerp. Van autostickers tot raamstickers en groot formaat stickers tot doming stickers! Find auto ontwerpen vandaag! Onze auto stickers lossen dat probleem voor je op.


De auto stickers van Orajet worden bedrukt door ons met jouw ontwerp.

Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan. Nu kun je zelf je auto bestickeren met autostickers! Bedrukte autostickers zijn een snelle manier om onderweg reclame te maken voor je bedrijf.


Deze bumperstickers van Vistaprint zijn gemaakt van duurzaam vinyl en zijn weerbestendig. Mocht u wel wit in uw ontwerp hebben of plakt u de sticker op een donkere ondergron kies dan altijd transparant incl wit inkt. Keuring stickers Onze keuringstickers zijn geschikt om op machines en gereedschappen te plakken waarbij een keuring is uitgevoerd.


Deze stickers bieden we aan met een standaard belijming of een hard klevende.

Wil je zelf stickers ontwerpen ? Via onderstaande ontwerpmodule kun je gemakkelijk stickers maken en bestellen. Tekst stickers maken gaat perfect met onze ontwerp tool. Uiteraard vult u ook uw tekst in.


Wij laten u direct zien hoe de sticker eruit komt te zien. Dit geeft de 3D sticker een ontzettend mooi en opvallend uiterlijk. Hierdoor zijn deze sticker uitermate geschikt om uw logo, merk of ontwerp te presenteren. U kan de 3D stickers op dezelfde manier ontwerpen als reguliere stickers met de module. Het enige verschil is dat vierkante en rechthoekige ontwerpen worden gemaakt met afgeronde hoeken.


Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten.


Bent u opzoek naar autostickers voor aankleding of bescherming van uw auto ? Sticker helpen we u dan graag! Wilt u stickers van een persoonlijke foto, een logo of van een andere afbeelding?

Van bestickeren van auto ’s, muurstickers van uw logo tot reclameborden. Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken.


Bestel nú voordelig online! Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Ik ben er echt super tevreden. De kwaliteit is beter dan ik heb gedacht.


Ik heb de kleur grey metallic gekozen en raad eens precies de goeie kleur. Wij maken alle stickers uitsluitend met folies van 3M en Avery Fasson 800. Autostickers zijn altijd weer te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Verschillende manieren van auto bestickeren.


Auto stickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere auto sticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp , het formaat, de kleuren en de vorm. U kunt uw eigen transparante sticker (folie) zelf ontwerpen , en uw transparante sticker voorzien van eigen ontwerp en tekst.


U kunt de transparante sticker makkelijk zelf maken, ontwerpen , bestellen en plakken (aanbrengen). De transparante sticker zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Steeds meer stickers kun je online in onze webshop bestellen.


Op zoek naar autostickers. Alle stickers zijn leverbaar in vele mooie kleuren en diverse afmetingen. Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden.


Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. U kunt bij het ontwerpen van uw stickers gebruik maken van onze ontwerptool. Deze ontwerptool is erg handig en gebruiksvriendelijk.


U kunt bijvoorbeeld gaan voor een mooie full colour sticker met het logo van uw bedrijf, een persoonlijke foto of een andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts