dinsdag 13 december 2016

Rubbol primer express

Rubbol primer express

Beschikbaar in heel veel kleuren. Voor 17:besteld is morgen in huis! Sikkens Rubbol lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Rubbol Primer Express maakt het mogelijk een aantal werkzaamheden snel na elkaar (op één dag) uit.


Rode Noorse den vooraf verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. De houtvochtigheid mag max. Hollandse klimaat met vochtige en regenachtige dagen. Ook bij goed weer is het een ideaal product.


Sneldrogende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Vandaag bestel morgen in huis! Altijd gratis verzending en ook op zaterdag geleverd. Met witte bovenlaag voor goede reflectie.


Primer Express is weervast, vochtregulerend en heeft een goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude verflagen. Ook is de sneldrogende primer aan te brengen op voorbehandelde metalen ondergronden. Rubbol XD Gloss, Rubbol SB plus, Rubbol AZ plus, Rubbol EPS plus of Rubbol Satura plus. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze primer is op basis van alkydhars.


Door de sneldrogende werking van deze primer , is het niet mogelijk deze te gebruiken voor metaal en kunststof. Goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude laklagen. Groot assortiment aan primers.


Rubbol primer express

Door de snelle overschilderbaarheid van uur is deze grondverf ideaal om lagen verf snel na elkaar te schilderen. Deze grondverf is te gebruiken bij temperaturen tot rond de nul graden en biedt schilders de mogelijkheid om ook in de wintermaanden door te gaan met buitenwerkzaamheden. Snelhectende en sneldrogende grondverf voor binnen en buiten. Bedoelt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen maakt het mogelijk een aantal werkzaamheden snel na elkaar op dag uit te voeren. Goed vullende en dekkende grondverf voor algemene werkzaamheden.


Terminer par couches de finition de la gamme RUBBOL. Net als zijn voorganger is de Primer Express zeer sneldrogen ook bij lagere temperaturen (vanaf °C). Afwerken met lagen Rubbol AZ plus, Rubbol EPS plus, Rubbol DSA plus, Rubbol Satura plus, Rubbol Finura Satin, …. Onderhoud Oude lagen in goede staat afwassen met water en ammoniak of Polyfilla Pro S6en naspoelen.


Rubbol primer express

Houdbaarheid In onaangebroken verpakking ca. Deze sneldrogende grondverf voor buiten is op basis van alkydhars. De combinatie van de Express Primer en Express High Gloss maakt het mogelijk om lagen verf op dag aan te brengen. Bestel nu Primer Express Advies nodig? U kunt de grondverf gebruiken: Wanneer u een aantal werkzaamheden snel na elkaar wilt uitvoeren.


Het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts