donderdag 29 september 2016

Modern kookeiland

Modern kookeiland

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Krukjes nu al vanaf € 1online. Een moderne keuken met kookeiland is voor veel mensen ook hun idee van een droomkeuken. Zwart, wit en aardetinten zijn kleuren die veelvuldig terugkomen in de moderne keuken, hoewel er ook steeds meer felle accentkleuren gebruikt worden.


Modern kookeiland

Moderne keuken met kookeiland. Het kookeiland als perfecte aanvulling op uw moderne keuken. Bij een moderne keuken met een kookeiland is het design van het kookeiland feilloos afgestemd op de keukenkastjes en het aanrechtblad. Een kookeiland is op talloze manieren vorm te geven qua opstelling, stijl en apparatuur.


In de basis is een keukeneiland een los, rechthoekig keukenblok met een kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Voor de afzuigkap zijn er ook diverse, moderne opties: een traditionele eilandafzuigkap, plafondunit, een downdraft afzuigsysteem of kookveldafzuiging. Kookeiland met zitgedeelte.


Contrast in kleur en materiaal geeft deze moderne keuken een warme designuitstraling. Handig voor het ontbijt of om met je partner onder het genot van een wijntje tijdens het koken de dag door te nemen. Er zijn diverse eiland keukens verkrijgbaar in eindeloos veel uitvoeringen, stijlen en kleuren.


Zo kunt u kiezen voor een kookeiland in combinatie met een kastenwand met inbouwapparatuur, of een eiland waaraan u ook kunt zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Industriële keukens passen naadloos in moderne interieurs. Een slimme keukenindeling zorgt er voor dat ook in de kleine keukenruimte een kookeiland mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het kookeiland met tafel waarbij het aanrechtblad als tafel wordt gebruikt.


Zo benut u kostbare ruimte uiterst efficiënt. De bekende moderne look wordt gecreëerd door bijvoorbeeld een krasvast werkblad van beton te combineren met witte kastjes. Gratis keukenmagazine aanvragen (ADEM)ruimte rondom een kookeiland. Het is niet verstandig om voor een kookeiland te kiezen als je een erg kleine keuken hebt. Is jouw keuken kleiner dan vierkante meter?


Denk dan goed na over de indeling van een kookeiland. Het spreekt vaak veel mensen aan en is goed te combineren met verschillende soorten interieurs. Van een hoogglans witte keuken is Mirjam naar een lavazwarte keuken gegaan. Dankzij het grote kookeiland heeft ze nu twee keer zoveel opbergruimte en werkoppervlak. Mirja“We hebben een greeploze keuken met een modern -klassieke uitstraling.


Niet iedere moderne keuken is greeploos, ook grepen met een minimalistische belijning van bijvoorbeeld edelstaal, kunnen bijdragen aan het unieke karakter van een keuken. In onze showrooms vindt u onder andere moderne keukens van Siematic, Ballerina, next12 Contur, Valcucine, Poggenpohl en Ekelhoff Pure. Let eens op de sierlijke krukken. Wij vinden de keuken in zijn licht blauwe tooi erg mooi.


Niet alles is hier schoonheid en sierlijkhei want er moet natuurlijk ook gewerkt kunnen worden in deze keuken. Samen met een expert ontwerp je snel een mooi kookeiland. Een van de meest gekozen stijlen voor een keuken met kookeiland is de moderne stijl.


Modern kookeiland

De strakke basis geeft ruimte aan accessoires in elke stijl. Karakteristiek aardewerk komt prachtig uit in een strakke keuken. Showroomkeuken met kookeiland. Keukens bestaan in de meest uiteenlopende vormen. De L- en U-vorm zijn de klassieke keukenvormen.


Een andere vorm, die steeds populairder wordt is de zogenaamde eilandkeuken. Bij deze keukenvorm worden de kastenwand en het aanrecht aangevuld met een kookeiland. Een eilandkeuken biedt daardoor een reeks voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts