maandag 22 augustus 2016

Boerenbont dinerbord

Geschikt voor Koffie en Thee. In verschillende formaten. Grote collectie dinerborden vind je hier! Kies uit producten vanaf € 95. Dinerborden tegen de laagste prijzen.


Kijk hier voor ons aanbod.

Iedereen kent het oer-Hollandse bloemendecoratie in blauw, groen en rood. Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. De dinerborden zijn gemaakt van aardewerk en hebben een diameter van cm. De borden zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig. De collectie gaat met de tijd mee.


Stuks deze prijs staat vast en is exclusief verzendkosten. Op onze site staat de prijs exclusief verz. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank.

Schrijf een review en help. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Allerlei nieuw boerenbontservies te koop, kijkt u eventjes op de foto of bij al mijn advertenties wat er nog. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Welkom bij Serviesbestellen. Ruim een eeuw later is dit servies niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens en is het met stip het bekendste en populairste aardewerkservies van ons land. Een snelle maaltijd serveren of een uitgebreid diner? Dit uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handgeschilder bestaat al meer dan 1jaar. Boerenbont , thuis waar je ook bent.


Compleet met het unieke Bestek. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Aardewerk - stuk Bord Plat - Ø 25.

In mooie staat, 42-delig, zoals op de foto door ons samengesteld: 8x diepe soep pasta borden 8x platte dinerborden 8x dessert ontbijtbordjes 4x vlees serveerschaaltjes 8x serveer kommen. Mocht je per ongeluk een verkeerd artikel hebben bestel dan kan je dat zonder gedoe gratis terugsturen. Maak je boerenbont servies compleet met deze melkkan.


Leuk te combineren met de dinerborden en kofiekopjes van boerenbont. Het handgeschilderde aardewerk heeft een echt Hollands karakter. Het servies kenmerkt zich door het tijdloze en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts