vrijdag 22 juli 2016

Industrieel woonstijl

Houdt u van ruimtelijk en strakke lijnen? Dan is de industrieel wonen stijl iets voor u! Daarbij worden de kleuren wit, grijs, zwart en metaal veel gebruikt. We zien betonnen vloeren en ruwe houten en metalen meubelen.


Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk met een vintage tintje.

Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel. In welke van deze woonstijlen voel jij je thuis? Er zijn verschillende woonstijlen.


Voor deze woonstijlen vind je bij vtwonen heel veel inspiratie. Hieronder vind je van alle stijlen de kenmerken. Welke woonstijl het beste bij jou pas?


Industrieel wonen - bijzonder gebouw met authentieke materialen.

Voor elke stijl heeft RoedesOnline de juiste gordijnroede, een railroede voor Wave gordijnen of en sterke gordijnrails voor zware gordijnen. Het állerbelangrijkste om te beseffen bij een industriële woonstijl is dat de daadwerkelijke invulling per persoon aanzienlijk kan verschillen. Je kunt jouw woning namelijk zo ver industrieel inrichten als je zelf zou willen. Is industrieel jouw favoriete woonstijl ? Dan zit je op deze pagina helemaal goed.


Hier vind je een greep uit onze industriële meubels. Wil je graag onze hele collectie bekijken vol met industriële meubels? Kom dan vooral langs bij onze winkel in Oisterwijk en laat je verrassen door het enorme aanbod met industriële meubels. In een industrieel interieur zie je veel stoere materialen zoals staal, beton, steen en onbewerkt hout. Vaak hebben de meubelen in deze woonstijl een doorleeft karakter doordat ze intensief zijn gebruikt en een historie hebben en dat mag gezien worden.


Ontdek jouw woonstijl : stoer wonen in een industrieel interieur. Van Scandinavisch tot mid-century modern en van bohemian tot minimalistisch. Weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl is? Hou je van strakke meubelen of gaat jouw hart sneller kloppen van een versleten, vintage kastje dat je op zolder bij je oma hebt gevonden?


Je ziet de industriële woonstijl steeds meer en is helemaal in. Wij vinden het een hele toffe woonstijl !

Past een industriële woonstijl helemaal bij jou maar weet je niet hoe je dit bij jou thuis moet realiseren? Ruw, robuust en toch niet zwaar: een stoere stijl met industriële en vintage elementen. Industriële woonstijl : meubels en accessoires De basis van een industrieel interieur bestaat uit een gladde, rustige vloer met strakke meubels in grijstinten. Met ruige componenten en uitgesproken elementen, zoals een onafgewerkte look op de muren en een gietvloer, wordt de industriële woonstijl verder verwezenlijkt. De woonstijl industrieel kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen en de strakke, robuuste vormgeving.


De kleuren die gebruikt worden zijn vaak neutraal. Bij de woonstijl industrieel wordt de focus gelegd op de inrichting waarbij de meubels vaak een verleden hebben of vertellen. Dat is niet altijd even gemakkelijk, want hoe vind je jouw interieurstijl? En welke woonstijl past bij mij? Deze woonstijl is een combinatie van oude materialen en heeft ook wel wat weg van de retro en vintage woonstijl.


Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts