vrijdag 17 juni 2016

Ferm living letterbak

Ferm living letterbak

Bestel online of bezoek de winkel. Designdeals van deze week. Koop nu en verfraaien van uw huis! With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Je ziet de super leuke letterbak in bekende woontijdschriften en leuke woonblogs.


Ferm living letterbak

Nee, niet om handletters mee op te bergen. See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. Een geweldig accessoire in typisch Scandinavische stijl.


LIVING The Round Dorm letterbak. De letterbak hangt aan een leren veter en wordt geleverd inclusief een haakje, ook van beukenhout. De Little Dorm heeft een roze achterkant, terwijl de grote Dorm een groene achterkant heeft. Je kan de letterbak op de vloer tegen de muur plaatsen, maar je kan het ook aan de muur hangen. In de interieur wereld is deze letterbak waarschijnlijk het meest populair.


Net als die van Bloomingville, heeft deze letterbak vorm van een huis. In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. Het is mooie houten ronde letterbak met drie plankjes, waar verschillende kleine objecten op geplaatst kunnen worden. Met een touwtje kan je het aan de muur ophangen.


Ik wilde de kamer van Marin eenvoudig maar leuk en kleurrijk inrichten. Goedkope Letterbakken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De letterbak heeft een zachtroze binnenkant en biedt ruimte aan de mooiste accessoires van je baby. Plaats er bijvoorbeeld een knuffel in, babyfoto en mooie flesjes van verzorgingsproducten. Je kunt de letterbak ook boven de commode hangen zodat je extra opbergruimte hebt. Ferm Living prijzen vergelijken.


Vaak worden nog steeds de echte originele vintage letterbakken in het interieur gebruikt. Maar door de populariteit zijn er ook steeds meer interieurmerken en winkels, die de letterbak opnieuw in productie hebben genomen, maar dan in een modern jasje. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour. Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een opvallende grafische rand die elk punt stevig hedendaagse maakt.


Ferm living letterbak

Ontdek prachtige versieringen en kunstwerken voor aan de muur in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Bekijk ons grote assortiment aan wanddecoratie items! Mooi houten letterbak van ferm living , gehaakte poef en kussen met opdruk.


Voor echt iedere leeftijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts